O eurodeputată PSD a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV! MĂRTURII CUTREMURĂTOARE făcute de femeia condamnată pentru 60 de lei

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri de condamnare din România a provocat lacrimi în studioul Antenei 3. Vineri seara, Tatiana Baumann, femeia care a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare, pentru suma de 60 de lei, pe care nu o luase, a avut o interveţie prin skpype la televiziunea de ştiri.

Relatarea cazului Baumann a făcut-o să plângă pe eurodeputata PSD Claudia Ţapardel, care s-a declarat revoltată de chinurile prin care a trecut Tatiana Baumann. Alături de eurodeputata PSD a izbucnit în lacrimi şi moderatoarea Oana Stancu.

Femeia a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare, pentru suma de 60 de lei. Fosta angajată CFR care susține că a încercat să ajute o tânără să meargă cu trenul, deși nu avea bani de bilet. I-a luat banii, dar nu ca şpagă, ci i-a tăiat chitanţă. Femeia a aflat ulterior că persoanele care încerca să le ajute erau poliţiste sub acoperire. Angajata CFR a fost achitată în cele din urmă. Tatiana Baumann a făcut dezvăluiri cutremurătoare la Antena 3, cu privire la acest caz.

”Cele patru tinere au fost găsite în tren. Pe peronul de la Brașov s-a prezentat o singură fată care plângea că prietenele ei sunt în tren, iar ele trebuie să ajungă la spital la o colegă. Era una, nu patru. Am urcat în vagonul unde erau prietenele ei, care spuneau același lucru. Au dorit să mă impresioneze. Filmarea agentelor sub acoperire e o făcătura îngrozitoare. Eu la tribunal am fost achitată. Eu nu săvârșisem nicio infracțiune, având în vedere chitanța pe care o atașasem la dosar(…) Cazul meu a fost asemănător cu ce a făcut Portocală cu înjurătura de mamă. Am fost amenințată de inspectorul de poliție Simionescu.

El a inițiat toate aceste zise făcături, iar în decembrie, de Crăciun, am întâlnit-o pe mama lui, care tricota în tren. Aceasta mi-a dat tichetul de rezervare. Eu i-am spus sp îmi dea biletul. Ea probabil aruncase biletul în cauză. Eu i-am explicat că trebuie să plătească biletul de călătorie, iar aceasta a început să mă jignească. Simionescu mai nenorocise mulți oameni înaintea mea, am vorbit cu el la telefon și încerca să îmi spună ca mama lui e cadru didactic și să o las în pace.”, a spus Tatiana Baumann, la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.