“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

O educatoare din oraș a fost depistată de părinți că face videochat

La o grădiniță privată din Iași, o educatoare a fost depistată de mai mulți părinți revoltați că are un cont de videochat.

9b718efbc929b548027aebf7ae4044ea5a7747c9

Educatoarea este model de videochat în timpul său liber și părinții consideră că este imoral să își continue activitatea. Directorul unității de învățământ susține că a încheiat orice colaborare cu ea, scrie BZI.

[lockercat]Mădălina Cioclu este o tânără care se află în primii săi ani de carieră și părea că se dedică acestei meserii, fiind foarte îndrăgită de copilașii cu care lucra. Ba mai mult, aceasta a fost surprinsă în mai multe videoclipuri cum făcea diferite activități educative cu cei mici.

Dar, de câteva zile, părinții nu mai au liniște din cauza faptului că au văzut-o pe unele site-uri pentru adulți și consideră că nu poate fi un model demn de urmat pentru copiii lor.

„Am aflat că educatoarea de la această grădiniță privată face videochat. Nu știu cât de moral și normal este acest lucru. Cel puțin, mie mi se pare imoral ca o doamnă ce educă copiii și care are grijă de ei să practice așa ceva, deși o face noaptea, în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul liniștit la grădiniță în aceste condiții”, mărturisește un părinte.[/lockercat]

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.