O crima oribila zguduie Romania. Detalii teribile

Crimă oribilă în Arad. Trei tineri au tâlhărit şi ucis un bătrân de 87 de ani după ce au intat în casă peste el și l-au deposedat de două telefoane mobile si 800 de lei. Bătrânul s-a trezit din cauza zgomotelor și atunci speriaţi să nu fie descoperiţi, cei trei tineri l-au lovit până l-au lăsat fără suflare. Ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Trei persoane, una de sex feminin și două de sex masculin, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, din județele Arad și Bacău sunt bănuite că l-ar fi omorât pe bărbatul în vârstă de 87 de ani. Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile într-un apartament din cartierul Vlaicu din Arad, în care bătrânul locuia singur.

Octogenarul a fost găsit mort pe jos, cu lovituri multiple în zona capului, de nora sa, care a venit a doua zi la apartament pentru că socrul său nu mai răspundea la telefon. Ea a fost cea care a alertat autoritățile.

Miercuri dimineață, cei trei au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad pentru a fi audiați. În urma audierilor și a investigațiilor efectuate de anchetatori au fost stabilite împrejurările în care s-a produs crima.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, sunt acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată
Ptrivit anchetatorilor, cei trei indivizi au intrat în apartamentul bărbatului prin geamul de la baie, locuința fiind situată la parterul blocului, și au început să cotroboie prin casă după bani și obiecte de valoare. Bătrânul s-a trezit la un moment dat și i-a surprins pe cei trei în apartament. Apoi a început să strige, iar cei trei au tăbărât pe el până când a căzut la pământ fără suflare. Tinerii au plecat din apartament cu două telefoane mobile și 800 de lei.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat,prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. În noaptea de 10 spre 11 iulie, cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să o lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras două telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 de lei. În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar urmărirea penală este în desfăşurare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Tribunalul Arad a admis miercuri propunerea de arestare preventivă înaintată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în ceea ce-i privește pe cei trei suspecți. Astfel, cei trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, suspectați că l-au omorât pe bătrânul în vârstă de 87 de ani, în apartamentul său din cartierul Vlaicu, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Tinerii sunt acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *