“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Noua metodă de a păcăli păcănelele! E incredibil cum a trișat un tigan la aparate într-un cazinou din Colentina

omb

Noua metodă de a păcăli păcănelele! E incredibil cum a păcalit un tânăr, de etnie tiganeasca, aparatele într-un cazinou din Colentina. Tiganul duce lipsă de multe, însă nu și de idei. Mai ales dacă este vorba despre bani! Acesta este și cazul unui tânăr din Sibiu care a crezut că va da lovitura vieții la păcănele. S-a înșelat!

Ioan Daniel Căzilă și-a pus mintea la contribuție și a făcut un dispozitiv care să îl ajute să câștige la păcănele. A încercat să dea lovitura într-un cazino din cartierul bucureștean Colentina, însă, din păcate pentru el, a fost prins.

„Tânărul din imaginea alăturată a fost astăzi, 19 martie 2917, duminică, dar afară din sala Las Vegas din Colentina. Numele lui este Căzilă Ioan Daniel și este din Sibiu. Aveam un dispozitiv care influențează sloturile, juca Dolphines Pearl. Mai avea un asociat, care îl aștepta în mașina din fața sălii. Este bine să fiți atenți când îl vedeți în săli„, este anunțul devenit viral.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.