MOTIVUL HALUCINANT PENTRU CARE SABINA, POLIȚISTA DE 29 DE ANI DIN BRAȘOV, S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP

Tragedie cumplită la final de an în Brașov! O tânăra polițistă a fost găsită noaptea trecută împușcată în cap într-un apartament din Brașov. Femeia ar fi împlinit astăzi 29 de ani.

Potrivit surselor Antena 3, femeia era ofițer de poliție și și-a luat zilele folosind arma din dotare. Sabina a fost găsită în urma unui apel la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD.

Femeia, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), chiar în ziua în care implinise 29 de ani. Se pare că ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei, relatetază antena3.ro.

Se pare că cei care au alertat autoritățile au fost tatăl și soțul femeii. Fata a lăsat și un bilet de adio. Conform surselor Antena 3 mama tinerei crede că nu s-a sinucis, că era o persoană puternică.

Mai mult de atât, spune că așa-zisul bilet de adio nu avea scrisul ei, fiind scris la repezeală și cu un scris urât, ori fiica acestia avea un scris caligrafic foarte frumos.

”O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

Soțul ei este de asemenea, polițist la SICE. Cei doi erau căsătoriți din luna septembrie.

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *