“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Monolith (2016) – film online

monolith 687212l

Monolith (2016) – film subtitrat in limba romana online

“Monolith” este un film american din 2016, un thriller cu elemente supranaturale, regizat de Ivan Silvestrini. Filmul prezintă o poveste interesantă, dar păstrează un ritm lent și are o abordare mai superficială a subiectului său.

[lockercat]Acțiunea filmului are loc într-o parcare subterană izolată, unde o mamă singură, Sandra, interpretată de Katrina Bowden, și fiul ei în vârstă de șase ani, David, rămân blocați în mașina lor în timpul unei furtuni. În momentul în care Sandra se aventura să caute ajutor, ea descoperă că parcarea ascunde un secret întunecat și periculos. În încercarea de a-și salva fiul, ea se luptă cu forțe supranaturale și intră într-o cursă contra cronometru.

Una dintre problemele principale ale filmului este ritmul său lent, care poate plictisi spectatorii în unele momente. Povestea începe promițător, cu o premisă intrigantă, dar nu reușește să dezvolte în profunzime această idee și se bazează mai mult pe suspansul superficial. De asemenea, caracterizarea personajelor este destul de slabă, cu excepția personajului principal interpretat de Katrina Bowden, care reușește să ofere o prestație decentă.

Cu toate acestea, filmul are și aspecte pozitive. Atmosfera tensionată și misterioasă a parcării subterane este bine reprezentată și creează o stare de neliniște. Există câteva scene bine construite și momente de suspans care își ating scopul de a menține interesul spectatorilor. De asemenea, efectele vizuale și designul producției sunt solide și contribuie la crearea unei atmosfere întunecate.

În concluzie, “Monolith” este un thriller supranatural cu o poveste interesantă, dar care păstrează un ritm lent și nu reușește să se ridice la potențialul său. Cu toate acestea, fanii genului ar putea găsi filmul satisfăcător datorită atmosferei sale întunecate și a unor momente tensionate.[/lockercat]

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.