Monica Pop, avertisment DUR cu privire la vaccinarea copiilor: „Este o măsură criminală”

Medicul Monica Pop a comentat la Antena 3 concluziile unui medic care a trimis Curţii Supreme din Israel o analiză a efectelor vaccinului Pfizer administrat tinerilor.

Potrivit acesteia, riscurile asociate vaccinurilor cresc direct proporțional cu forța sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că vaccinurile vor duce la o creștere a riscului pentru tineri mult mai mare decât COVID-19.

Concluzia medicului este că pentru cei sub 30 de ani mortalitatea provocată de vaccinul COVID crește direct proporțional cu administrarea sa tinerilor cu vârste tot mai fragede. Pentru tinerii sub 20 de ani mortalitatea indusă de vaccinul COVID este de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani.

O analiză publicată pe site-ul CDC din Statele Unite arată că vaccinul Pfizer prezintă un risc între 3 şi 5 ori mai mare de spitalizare pentru băieții de 12 și 17 ani comparat cu riscul de spitalizare pus de boală. Pentru fete între 12 și 17 ani riscul de spitalizare este între patru și cinci ori mai mare decât prezice CDC că ar preveni internarea în spital.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Vaccinul reduce riscul de mortalitate de pe urma bolii cu doar 16% pentru băieții între 12 și 17 ani, pentru fetele de aceeași vârstă riscul de deces provocat de vaccin este de 72 de ori mai mare comparativ cu pericolul pus de boală.

Tot mai mulți doctori se opun vaccinării copiilor pentru că sistemului imunitar încă dezvoltare funcționează diferit față de cel al adulților și riscul de a fi afectat este imens. Studiile publicate deja arată că răspunsul imunitar a celor mici la COVID este caracterizat de o activare redusa celulelor T în comparație cu adulți infectați.

Întrebată ce părere are despre aceste concluzii, medicul Monica Pop a precizat că dacă cei mici nu sunt receptivi la această boală atunci „scopul ar putea fi unul comercial și unul care depășește puterea de gândire a cuiva”.

„Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.

Citiți și:  Dr. Monica Pop A RABUFNIT, legat de certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.

Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus.

Am fost la un moment dat purtătoare de hepatită B, eu neavând nimic şi s-a descoperit întâmplător la niște investigații pe care le făceau în facultate. Unul ca mine putea transmite oricui”, a spus medicul Monica Pop.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.