“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Milionarul ”otrăvit” de amantă RUPE TACEREA: ”Îmi turna mercur în cafea și vin”

VMhiHtD0rTx 3O

Milionarul din Timiș, care a acuzat-o pe fosta amantă de tentativă de omor după ce medicii au descoperit o cantitate de mercur de zece ori peste limita admisă în organismul său, rupe tăcerea. Bărbatul vorbește despre cum a cunoscut-o pe tânăra cu care a fost implicat într-o relație romantică și acuză că aceasta nu era interesată decât de bani, vacanțe și cadouri extravagante.

Milionarul Adrian Petru Luca, din județul Timiș, cu afaceri în imobiliare, a fost implicat într-o relație cu Andreea Coman, Miss Supranational Europe 2018, pe care a cunoscut-o când era căsătorit. Povestea de dragoste cu iz de telenovelă l-a costat pe bărbat, însă, sute de mii de euro, precum și sănătatea. Adrian Petru Luca o acuză pe fosta amantă de tentativă de omor, susținând că aceasta a încercat să-l otrăvească cu mercur.

Simțindu-se rău, bărbatul s-a supus mai multor investigații medicale, în cele din urmă obținând rezultatul unor analize efectuate în Germania, care confirmau că în organismul său se afla o cantitate de mercur de zece ori mai mare decât limita admisă. Procurorii fac, în prezent, cercetări pentru tentativă de omor calificat.

Poveste cu iz de telenovelă. Milionarul Adrian Petru Luca dezvăluie detalii despre povestea de dragoste cu fosta amantă
Milionarul Adrian Petru Luca a vorbit într-un interviu oferit Antena 3 despre relația sa cu fosta amantă – cum a cunoscut-o, care erau interesele sale și cum a negat toate acuzațiile după ce a fost pusă la colț de dezvăluirile bărbatului, care a aflat că fusese otrăvit. După ce a fost pusă în fața faptului împlinit, amanta a fost de negăsit timp de două săptămâni.

Reporter: Cum au decurs lucrurile în toţi aceşti ani?

Adrian Petru Luca: Am avut o relaţie clasică între un bărbat şi o femeie, nimic special. Până anul trecut.

Reporter: Ce s-a întâmplat anul trecut?

Adrian Petru Luca: Am început să mă simt foarte rău, nu ştiam ce am, credeam că mi-am pierdut minţile, că înnebunesc. Şi într-un final, după multe analize, am descoperit mercur de vreo zece ori peste limita normal admisă. Problema este că mercurul ăsta nu stă în sânge. El doar circulă şi se depozitează într-un final, în general în creier, ficat, rinichi. Îţi afectează tot organismul şi te transformi într-o plantă. Ţi se blochează creierul, nu mai poţi gândi, nu mai auzi, nu mai poţi respira.

Cum l-a otrăvit fosta amantă. Îi turna mercur în cafea și vin
Reporter: Aţi sunat-o imediat şi i-aţi comunicat rezultatele?

Adrian Petru Luca: Da, sigur că da.

Reporter: Şi ce v-a răspuns?

Adrian Petru Luca: N-a recunoscut nimic. Şi a doua zi a dispărut. Vreo două săptămâni. A zis că pleacă la mănăstiri, de fapt a fugit la Braşov unde avea alt pretendent. A fugit, pur şi simplu. Şi-a dat seama că am aflat.

Reporter: Intuiţi momentele în care v-a otrăvit cu mercur? Cum se întâmpla?

Adrian Petru Luca: Îmi punea în cafea, în vin şi noaptea îmi punea după ureche. Sunt probe certe, din punctul meu de vedere, sunt declaraţiile martorilor, sunt multe probe de care nu vreau să vorbesc. În momentul în care îl manipulezi (n.r. mercurul), vaporii sunt extrem de periculoşi şi n-ai cum să scapi. Eu sunt convins că şi ea este intoxicată cu mercur chiar dacă nu vrea să îşi facă analiza.

Andreea Coman, și ea intoxicantă cu mercur. „Are simptome”
Reporter: A avut vreodată simptome în prezenţa dumneavoastră?

Adrian Petru Luca: Da, are simptomele. Sunt luni de zile în care nu poţi să te mişti din pat. Eşti o plantă, nu ai energie, nu ai energie să vorbeşti. Nu ai forţă mentală să gândeşti. Stai şi respiri aşa cum poţi. Am încercat în Viena, am încercat în Munchen, am încercat la Milano, din păcate în Europa tratamentul ăsta este superficial şi singurii care au un tratament care dă roade pentru povestea asta sunt americanii şi abia din primăvară, când am avut acces la sistemul de tratament şi medicamentele din SUA am început să mă recuperez.

Reporter: Ştiţi şi de unde procura acest mercur? Din ţara noastră, din străinătate?

Adrian Petru Luca: Da, ştiu, dar nu pot să dau date din anchetă”.

Milionarul prezintă probe. Transfer de 50.000 de euro pentru retragerea unei plângeri
Pentru a-și susține acuzațiile, milionarul Adrian Petru Luca a prezentat și câteva probe, printre care se numără conversații și bani ce ar fi fost solicitați de fosta amantă Andreea Coman pentru retragerea unei plângeri, potrivit sursei citate.

Adrian Petru Luca este convins că tânăra și-a manifestat interesul față de el datorită banilor, vacanțelor, precum și cadourilor extravagante pe care i le putea oferi. Într-un clip video pus la dispoziţie de Adrian Petru Luca, fosta sa amantă este surprinsă în timp ce încarcă în portbagajul unui autoturism de lux marca Porsche Cayenne mai multe pungi cu produse de la Luis Vuitton.

Într-un alt material video, Andreea Coman este surprinsă într-un avion privat, în timp ce este întrebată „dacă îl admiră (n.r. pe milionarul Adrian Petru Luca) şi „dacă îl iubeşte”.

În conversaţiile de mai sus, purtate în mediul online, fosta amantă a milionarului îl ameninţă pe acesta că „i s-a terminat norocul”, dar şi că „o să plătească pentru tot ce a făcut”.

De asemenea, milionarul o acuză pe tânără de șantaj, după ce i-ar fi solicitat bani pentru retragerea unei plângeri.

De asemenea, tânăra a semnat, la data de 23 iunie 2020, o declarație pe propria răspundere prin care a precizat că nu va mai avea „alte pretenţii pecuniare în schimbul retragerii plângerii penale”.

În aceeași zi, milionarul Adrian Petru Luca a transferat în contul fostei amante suma de 50.000 de euro cu descrierea „Santaj”, precum şi cu detaliile „Cadou – retragere plângere”.

În prezent, procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor calificat. În urma investigațiilor, anchetatorii vor stabili dacă milionarul Adrian Petru Luca a fost otrăvit cu mercur și dacă fosta sa amantă, Andreea Coman, este vinovată de tentativă de omor.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.