“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
PROTECTIA ANIMALELOR

Medic judecat pentru eutanasierea cu intenție, fără drept, a unui număr de 13 câini!

Un medic veterinar și bărbatul responsabil pentru îngrijirea animalelor au fost trimiși în judecată pentru uciderea intenționată și ilegală a 13 câini

62302133Un medic veterinar și bărbatul responsabil pentru îngrijirea animalelor au fost trimiși în judecată pentru uciderea intenționată și ilegală a 13 câini din orașul Roznov, județul Neamț.

Faptele care au condus la acuzații au avut loc la începutul lunii decembrie 2021, când o femeie a solicitat ajutorul bărbatului care efectua lucrări de renovare la locuința sa.

Femeia avea în grijă 14 câini în curtea sa, compuși din 10 adulți și 4 pui a cerut bărbatului să aibă grijă de acești câini în timp ce era plecată din localitate și să găsească soluții pentru a aduce unii dintre acești câini spre adopție prin intermediul organizațiilor non-guvernamentale.

La întoarcerea sa în localitate, la finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie 2021, femeia a descoperit cu oroare că din cei 14 câini a rămas un singur pui.

Bărbatul care se ocupa de renovarea locuinței i-a informat că animalele fuseseră preluate de o asociație.

Cu toate acestea, investigația ulterioară a relevat că bărbatul a apelat la un medic veterinar pentru a eutanasia câinii, iar cadavrele acestora au fost transportate într-o locație necunoscută.

Pe 9 octombrie, magistrații din Piatra-Neamț au decis începerea procesului penal.

Medicul veterinar este acuzat de infracțiunea de „ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, în formă continuată”,  in timp ce bărbatul care avea responsabilitatea de a avea grijă de câini este acuzat de „instigare la infracțiunea de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, în formă continuată”.

Cei doi inculpați vor trebui să răspundă în fața legii pentru acțiunile lor care au provocat suferință și moartea acestor câini nevinovați.ui.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.