“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Marșul pentru viață se desfășoară la Iași, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 13:00, în Piața Unirii, anunță

image 2017 03 25 21681405 0 marsul pentru viata

Marșul pentru viață se desfășoară la Iași, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 13:00, în Piața Unirii, anunță Doxologia.ro.

Potrivit sursei citate, „Marșul pentru viață” va reuni câteva puncte de informare și de promovare a valorilor vieții ale asociațiilor și departamentelor ce își desfășoară activitatea în sprijinul copiilor, părinților, familiilor: Asociația „Studenților Creștini Ortodocși Români” Iași, Asociația „Tinerilor Ortodocși Români” Iași, Asociația „Studenți pentru Viață” filiala Iași, Asociația „Prietenii Sfinților Trei Ierarhi”, Tabăra „Floare de colț” a Arhiepiscopiei Iașilor, Departamentul Minorităţi din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor, Asociația „Zbor de Fluturi” și Asociația „Down Iași România”.

În Arhiepiscopia Iașilor, „Marșul pentru viață” are loc în 19 localități: Iași, Vlădeni, Bazga-Răducăneni, Țuțora, Podu Iloaiei, Țibănești, Scânteia, Pașcani, Hârlău, Botoșani, Dorohoi, Darabani, Săveni, Iacobeni, Ștefănești, Piatra-Neamț, Târgu-Neamț, Petricani, Borca.

Marșul pentru viață va avea loc și în București, tot sâmbătă, dar de la ora 11:30, după cum a relatat RostOnline.

Pe același subiect:

ÎPS Teofan, cuvânt puternic de la Iași: Fără familia formată din soț, soție și pruncii lor suntem, în cele din urmă, nimic. Aceasta este provocarea zilelor noastre și merită toată lupta

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.