“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIȘTIRI BUZAU

MANIPULAREA ORDINARA A PRESEI LOCALE CARE TINE PARTEA CELOR CE NU MUNCESC DAR SUNT “MINORITARI”. VRETI ADEVARUL? UITATI AICI:

casandra

Domnul Auras Tereaca scrie pe blogul sau, buzoienii.ro, cum ca o tiganca din zona stadionului care vindea semninte a primit 23 milioane lei vechi amenda si nu are din ce sa isi intretina marea familie pentru ca nu este primita la gunoierii de la RER … asta sa nu mai zicem ca in alte locuri, cel mai probabil, nu si-a cautat de munca.

Sa mai vorbim despre copchii ei care sunt majori si i-au oferit nepoti? Ei de ce nu muncesc? De ce au mai facut plozi daca nu-s capabili sa-i intretina? Nu pot sau NU VOR? Ne mai vaitam mult?! De ce domnul Auras Tereaca nu expune si problemele romanilor care CHIAR MUNCESC si nu au unde sta si din ce supravietui?

In fine. Va punem mai jos, la dispozitie, articolul cu pricina:

Microbiștii trebuie că o știu pe Casandra, celebra vânzătoare de semințe de pe stadion. Ținea cu Gloria, știa jucătorii, antrenorii, ba chiar și un pic de fotbal. Între două vânzări de semințe, se uita la meci și-l înțelegea. „Haideți, bă, zici că jucăm în deplasare”, „Vioară, scote-l, bă, p-ăla, nu vezi că e varză ?”, „Tulpane, dă-le banii la jucători. Tre să trăiască și ei”. Cam acestea erau strigările ei, aesezonate cu scandări, gustate de public.

Răstimp, Casandra nu mai merge la stadion. „Păi unde să merg ? Ce mai e vreun meci ? Ce să caut, la divizia D ? Nu vine nimeni la meci, cine să cumpere semințe ? Oricum nu mai am timp, tre să stau cu nepoții”, zice Casandra, întâlnită azi de reporterul buzoienii.ro printre asistații social care prestează muncă în folosul comunității.

„O duc rău, maică! Fac foamea. Ce să fac cu 140 de lei pe lună ? Nu-mi dă nimeni serviciu, eu aș vrea să lucrez. Sunt asistată social, muncesc trei-patru zile pe lună ca să iau și banii ăștia. Am doi copii, nici ei n-au serviciu, și trei nepoți. Doi de la băiat, unul de la fată. Trebuie să-i ajut și pe ei, nu pot să-i las să moară de foame. Băiatul a lucrat ca șofer, dar acum nu mai are de lucru. Eu m-aș angaja oriunde, aș lucra și la RER, ca măturătoare, orice, dar de fiecare dată mi s-a zis că am venit prea târziu, că au fost angajați alții înainte. E vai de mine, niciodată n-am lucrat cu carte de muncă, deci n-o să primesc pensie ca toată lumea. Bărbat nu mai am, am divorțat de mult. Fotbalul nu mă mai interesează, ba am și belele din cauza lui. Mi-au dat ăștia de la jandarmerie amenzi peste amenzi. Mi-a venit hârtie acasă că trebuie să plătesc 23 de milioane din amenzi. Sunt nebuni. Dar ce-am făcut maică, am dat la cineva în cap ? Am vândut semințe la oameni. De unde să plătesc eu banii ăștia ?” a spus Casandra astăzi, într-o pauză de măturat.

Domule Auras … de acum incercati sa expuneti adevaratele probleme ale buzoienilor… nu prostioare cu cersetori si vaicarelile altora care …fie in intre noi vorba … ei chiar doresc sa le pice din cer… dracu stie ce… poate ceva de 2 milioane de dolari … :))

bomba tigani 1

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.