“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

I.M. Pacepa sau tradarea de tara nu se prescrie

E absurd ca un trădător condamnat penal de instanţele legale ale statului român să fie invitat oficial în România pentru a susţine o conferinţă publică, cum e cazul fostului şef DIE, generalul I.M. Pacepa. Un stat care se respectă nu oferă o invitaţie pentru un trădător. E ca şi cum SUA ar hotărî după câţiva zeci de ani să-i invite pe militarul Bradley Manning şi soft-istul Edward Snowden să susţină pe bani publici o conferinţă la Universitatea Harvard. Deşi softiştii Bradley Manning şi Edward Snowden prin dezvăluirile lor au deconspirat sistemul NSA de spionaj al americanilor împotriva UE şi ONU, cu încălcarea flagrantă a legislaţiei internaţionale, faptele lor sunt considerate trădare de statul american şi nu vor fi iertaţi niciodată de condamnare pe teritoriul SUA.

La noi, în schimb un fost şef DIE şi criminal al regimului comunist în anii 50, I.M. Pacepa, e invitat cu onoruri de către un institut al statului român. Istoricul Andrei Murar, fostul subaltern al lui Vladimir Tismăneanu la IICCMER, i-a adresat o invitație lui Ion Mihai Pacepa să vină în România ca să țină conferințe în fața tinerilor. Dinu Zamfirescu, președintele actual al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), nu știa nimic de invitația mentionată și se dezice de un asemenea demers, potrivit unor surse. Mai mult, Zamfirescu a afirmat că va “publica în curând documente din arhivele CNSAS ce-l dovedesc pe Pacepa posibil criminal împotriva umanității.” Mai mult, jurnalistul Victor Roncea a publicat decizia CNSAS prin care fostul spion în favoarea KGB şi generalul kominternist I.M. Pacepa a fost declarat persoană care a făcut poliţie politică în România comunistă. Invitaţia organului guvernamental IICCMER se constituie într-o veritabila proba de apologie a infractiunii.

În România foştii securişti criminali şi trădători sunt invitaţi la loc de cinste în conferinţe plătite de statul român pe care l-au trădat. Culmea absurdului! Sigur că, generalul I.M. Pacepa poate fi invitat de către alt organ al statului roman: Parchetul General, pentru a fi săltat cu brăţări din holul Aeroportului Internaţional Otopeni. Trădarea de ţară nu se prescrie niciodată, asta o ştiu bine şi americanii şi ar trebui să înţeleagă lucru acesta şi sugile lor de la Bucureşti. De Ionuţ Ţene – NapocaNews

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.