LOVITURĂ de proporții pentru liberali! De unde vine dezastrul

„Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a decis să îi sprijine pe Marian Mina pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pe Marian Măroiu la funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Cred că domnul Mina este în stare să dezvolte judeţul aşa cum a făcut-o în ultimii patru ani, de asemenea am încredere că domnul Marian Măroiu este în stare să de o altă faţă municipiului. Marian Măroiu vine alături de noi şi eu mă bucur de lucrul acesta, este un om capabil, un om care a arătat în decursul timpului că este aproape de oameni, un giurgiuvean care cunoaşte şi respectă oamenii şi lucrul ăsta pentru mine este extrem de important. (…) Marian Măroiu a fost preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu şi împreună cu toată organizaţia municipal a PNL trece la PSD” a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

El a precizat că Măroiu a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu şi are susţinerea organizaţiei pentru a reorganiza aceasta structură, iar Emil Vucă va fi secretar general interimar al organizaţiei.

Marian Măroiu şi-a exprimat convingerea că oamenii vor înţelege de ce a trecut la PSD şi va face „o figură frumoasă” la alegeri.

UPDATE

PSD dă o lovitură de proporții rivalilor din PNL! Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Marian Măroiu, a trecut la PSD Giurgiu, cu toată echipa municipală a PNL.

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că Marian Măroiu este candidatul PSD a funcţia de primar al municipiului. Marian Măroiu va face echipă cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. Niculae Bădălău a declarat că aceasta este echipa câştigătoare pentru Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.