“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

LOVITURĂ de proporții pentru liberali! De unde vine dezastrul

psd plangere penala impotriva unor reprezentanti pnl pun in pericol securitatea nationala social democratii neaga falsificarea datelor bugetare 369422

“Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a decis să îi sprijine pe Marian Mina pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pe Marian Măroiu la funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Cred că domnul Mina este în stare să dezvolte judeţul aşa cum a făcut-o în ultimii patru ani, de asemenea am încredere că domnul Marian Măroiu este în stare să de o altă faţă municipiului. Marian Măroiu vine alături de noi şi eu mă bucur de lucrul acesta, este un om capabil, un om care a arătat în decursul timpului că este aproape de oameni, un giurgiuvean care cunoaşte şi respectă oamenii şi lucrul ăsta pentru mine este extrem de important. (…) Marian Măroiu a fost preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu şi împreună cu toată organizaţia municipal a PNL trece la PSD” a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

El a precizat că Măroiu a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu şi are susţinerea organizaţiei pentru a reorganiza aceasta structură, iar Emil Vucă va fi secretar general interimar al organizaţiei.

Marian Măroiu şi-a exprimat convingerea că oamenii vor înţelege de ce a trecut la PSD şi va face “o figură frumoasă” la alegeri.

UPDATE

PSD dă o lovitură de proporții rivalilor din PNL! Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Marian Măroiu, a trecut la PSD Giurgiu, cu toată echipa municipală a PNL.

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că Marian Măroiu este candidatul PSD a funcţia de primar al municipiului. Marian Măroiu va face echipă cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. Niculae Bădălău a declarat că aceasta este echipa câştigătoare pentru Giurgiu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.