“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți…

loredana groza intr o rochie cu un decolteu imposibil vedeta victima unui accident vestimentar 5 1 size24

Recent, Loredana Groza s-a afișat din nou într-o ipostază de infarct, așa că dacă există cardiaci pe aici, le recomandăm să-și ia medicamentele înainte de a admira fotografia postată de Lori. Nu uitați, totul e pe propria voastră răspundere!

Îmbrăcată într-o ținută all black, Loredana Groza și-a lăsat admiratorii să se bucure din plin de priveliște. Una desprinsă din filmele pentru adulți…

Cu o atitudine de divă și un decolteu amețitor, Loredana Groza cu siguranță a stârnit numeroase fantezii în mintea bărbaților care o urmăresc în social media. Sigură pe ea și mereu gata să impresioneze, chiar și la 52 de ani, artista și-a scos sânii la înaintare și mare le-a mai fost uimirea fanilor atunci când au văzut fotografia. Ia priviți!

Un astfel de „eveniment” nu putea fi ratat de Silviu Messe, cel care le lasă numeroase comentarii haioase vedetelor de la noi, sub o formă gramaticală incorectă, dar scrisă așa î mod intenționat.

„Sinteti superba diamantu muzici rominesti care a pus rominia pe harta muzici rominesti eu stau an spania de citiva ani si va spun an discoteci se aude fericire si toata lumea danseaza si uita de grijile de acasa care le avem cu toti multumim ca existati sinteti superba si anbracata la fel de bine ca antodeauna”, a scris Silviu, în stilul său specific, în dreptul fotografiei pe care a postat-o Loredana Groza.

Alți internauți au reacționat pe măsură
Ipostaza super hot în care s-a fotografiat Loredana Groza i-a determinat și pe alți internauți să-i lase comentarii care mai de care mai interesante. Dacă unii o critică pentru faptul că arată prea mult din corpul său, la 52 de ani, alții o felicită pentru curajul de care dă dovadă atunci când vrea să se expună fix așa cum îi este ei pe plac.

„LoreDONNA ești cam bine! ? / Te iubesc mult frumusețe!❤️ / Îmi place coafura ta! Ești foarte frumoasă! ?❤️?? / Cea mai frumoasă! ❤️ / Regina muzicii ușoare românești. Madonna României o super femeie prin tot ceea ce faci. FELICITĂRI Loredana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ / Cea mai completă artistă din România cu “C” mare ???”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor care o urmăresc pe Loredana Groza, pe contul său de Instagram. Cu siguranță și aprecierile pe care le-a primit au fost foarte multe, însă de când cu noua opțiune de ascundere a acestora, tot mai multe vedete vor să meargă pe „incognito”, scrie click.ro .

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.