Liderul unui temut clan din Romania a fost ARESTAT, alături de alți doi ‘locotenenți’

Doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, precum şi un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiaţi, iar ulterior instanţa a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat Justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Cel care ar fi condus această operațiune este interlopul Bebino, liderul clanului Sportivilor. Bebino a fost trezit din somn şi luat de mascaţi direct din pat, în pijamale.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în aplicare, marţi, două mandate de aducere, în acest dosar, iar persoanele vizate au fost depistate şi conduse la audieri.

Potrivit DGPMB, o persoană a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a fost ameninţată şi autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a o determina să ofere, în faţa instanţei, declaraţii mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat pentru tentativă la omor.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că asupra persoanei în cauză au fost exercitate şi alte presiuni. Trei bărbaţi ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla având asupra lor arme albe şi ar fi exercitat presiuni psihice ca răzbunare asupra declaraţiilor date”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Brigăzii Rutiere.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *