fbpx
Filme Online Subtitrate

Kursk (2019) – film online subtitrat

kursk 976577l

Kursk (2019) – film tradus in romana online

Filmul “Kursk” din 2019 este un dramă bazată pe evenimentele reale ale dezastrului submarinului rusești Kursk din anul 2000. Regizat de Thomas Vinterberg, filmul își concentrează atenția asupra tragediei și eforturilor de salvare ulterioare.

Una dintre marile reușite ale filmului este atmosfera captivantă și tensionată pe care o creează. Regizorul reușește să transmită publicului anxietatea și disperarea prin utilizarea unor imagini impresionante și sunet realist. Scenele în interiorul submarinului sunt în special foarte bine realizate, oferind o privire înfricoșătoare asupra condițiilor dificile și limitate în care se află membrii echipajului.

Performanțele actorilor sunt solide și credibile. Matthias Schoenaerts oferă o interpretare puternică în rolul căpitanului submarinului Kursk, reușind să transmită emoțiile și lupta acestuia pentru supraviețuire. Colin Firth îl interpretează pe comandantul naval britanic care încearcă să-i ajute pe ruși și adaugă profunzime și umanitate filmului.

Cu toate acestea, unul dintre punctele slabe ale filmului este reprezentat de povestea secundară, care se concentrează pe viața de familie a soției căpitanului submarinului Kursk. Chiar dacă acest aspect oferă o perspectivă emoțională, pare să distragă atenția de la narațiunea principală și să devină o subintrigă nesatisfăcătoare în comparație cu impactul tragic al evenimentelor din submarin.

De asemenea, filmul poate fi criticat pentru faptul că nu explorează în profunzime cauzele și responsabilitățile dezastrului submarinului Kursk. Deși acesta se concentrează pe eforturile de salvare, ar fi fost interesant să se aducă mai multe detalii și analiză asupra evenimentelor care au condus la tragedie.

În concluzie, “Kursk” este un film captivant și impresionant, care transmite cu succes tensiunea și disperarea asociate cu dezastrul submarinului. Cu toate acestea, povestea secundară poate părea întrucâtva neconvingătoare, iar filmul ar fi putut să ofere o explorare mai profundă a cauzelor tragediei. Cu toate acestea, merită vizionat datorită interpretărilor puternice și reprezentării vizuale captivante a evenimentelor.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.