Judecătoarea Adriana Stoicescu: Analfabetul funcțional va deveni istorie. Prostul absolut îi va lua locul

Eliminarea din lista concursurilor și olimpiadelor exact materiile de bază: limba română și Istoria, constituie o gafă a ministerului Educației peste care cu greu se poate trece, cu atât mai mult cu cât în societate această decizie se resimte ca un act de agresiune, ca o încercare de ștergere a propriei identități.

Judecătoarea Adriana Stoicescu a comentat revoltată pe pagina sa de Facebook această decizie a ministerului Educației. Ea schițează un viitor în care „analfabetul funcțional” va fi înlocuit de „prostul absolut”.

Iată postarea judecătoarei Adriana Stoicescu:

Scoateți, mă, limba română și istoria din școli! Definitiv!

Nu vă opriți la olimpiade, un mizilic. Ce nevoie avem de ele?

Într-o țară plină de „academicieni analfabeți și doctori în hoție, ne încurcă de-a dreptul.

E plină patria de expertiza lor, întru prostirea poporului care se uită tâmp în gura intelectualilor, colegi ai Elenei Ceaușescu.

Ce nevoie avem de Tolstoi și Eminescu? Ardeți, naibii, cărțile, că ocupă loc și adună praf.

Citiți și:  Florin Zamfirescu despre scandalul Bâstroe: „Cum să vină străinii peste tine şi să-ţi spună că nu ai dreptul la ţara ta?”

Dărâmați statuile și ridicați cârciumi, căci mațul nostru, stăpânul nostru.

Faceți din muzee hub uri gastronomice, pe bune! Nici dracul nu mai are nervi să viziteze niște vechituri în care sunt expuse chestii care nu țin de foame. Și cum să te lauzi pe Instagram că ai vizitat un muzeu? Doar nu am înnebunit…

Despre biserici am stabilit: dărâmate, tată, rapid, că încurcă rău.

Scoateți de îndată istoria din școli!

Sclavul nu trebuie să își cunoască trecutul. El trebuie să știe să silabisească numele firmei de transport care îl duce la cules de sparanghel și, eventual, să numere până la zece ca să nimerească autocarul.

În rest, veselie maximă, distracție super, sărbători magice, patru ore pe Valea Prahovei, că asta-i România.

Analfabetul funcțional va deveni istorie și vom lăcrima discret după el. Prostul absolut, cu privire goală, dar fericit, îi ia locul, încet, dar sigur.

În timp ce alții ascultă Bach și Strauss, noi stăm cu ochii lipiți de un tv uriaș, privind cohortele de dame de prost gust unduindu-se desculțe pe ritmuri de manele.

Citiți și:  Cine este tânăra care a bătut un jandarm și-un polițist de „le-au sărit capacele”

Adorăm lanțul de aur gros de la gâtul unui rapsod cu banii lipiți de frunte și ne mândrim cu vocația noastră europeană, de executanți lași și fără coloană vertebrală, fără prea multe întrebări existențiale dar pricepuți la toate.

Distrugeți complet școala!

Dați-i lovitura de grație, nu o mai lălăiți! Băgați la greu educație sexuală pentru cele 42 de genuri, că de educație sanitară nu e nevoie.

Chemați-o pe Greta să ne învețe să salvăm planeta și pițigoii, în timp ce stăpânii se plimbă cu elicopterul pentru 30 de km.

Nu, nu avem nevoie de cultură și nici de educație.

Ne suntem suficienți.

Și ne merităm soarta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Trist, dar adevărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *