“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării

ev

Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării.

Peste 3 miliarde de dolari americani au fost convertiți în lei la un curs de schimb de 14 lei/1$…după care aceeleași miliarde agonisite cu trudă de părinții noștri au fost scoase la vânzare la colț de stradă de către primii bijnițari, care de fapt erau sifonarii de elită ai securității trădătoare, la un preț de 4-5 ori mai mare, 1$ se vindea la 70-80 de lei! După ce bijnițarul își lua comisionul lui, leii se întorceau în porbagajul mașinii la aceiași securiști trădători care distribuiau de fapt valuta forte care a fost odată a țării. Sumele imense de lei obținute din prima mare ȚEAPĂ au fost păstrate de securiști cu mare grijă pentru etapa următoare, ETAPA privatizării MEBO.

În 1990 fabricile și uzinele României aveau conturile pline de bani, numai că acești bani aveau o destinație fixă: RETEHNOLOGIZAREA și Modernizarea mijloacelor de producție. Singura modalitate de a deturna aceste sume de bani era transformarea destinației lor, din sume alocate dezvoltării în profituri nete destinate plății de dividende.

VEZI SI: Ion Iliescu si Petre Roman – AUTORII DIVERSIUNILOR DE LA REVOLUTIE!

Dar oare nu exista posibilitatea de a pune mâna și pe dividende (care existau deja) dar și pe fabrică? Ba da! Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală! Munca și truda de 4 decenii a poporului român au fost furate printr-o înșelătorie(Privatizarea MEBO) ce a avut ca suport financiar, banii proveniți din devalizarea rezervelor valutare ale României (3 februarie 1990). Timp de 24 de ani au furat rând pe rând, tot ce strămoșii noștri au construit, tot ce părinții noștri au trudit…acum vor să ne fure și apa și aerul și viața. Vor să ne fure și darurile naturii lăsate de Dumnezeu, vor să ne fure copiii și țara cu totul.

Plecați până puteți slugi nemernice ale lui Iliescu

Dacă ei vor acum și pământul țării în care dorm liniștiți străbunii mei să nu se mire că se vor trezi munții și vor plăti lăcomia lor. Plecați până puteți slugi nemernice, plecați în Cuba că vine Duba! Pedeapsa cu moartea e încă neconstituțională, însă decizia poporului e suverană. – Sursa: ExtraNews.ro

VEZI SI: Ion Iliescu a fost pus sub acuzare în dosarul Revoluției. Ce spuneti de asta?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.