“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIUMOR

INMORMANTAREA IONELEI PRODAN: Atâta cocălăreală nu s-a mai văzut de la înmormântarea lui Fane Spoitoru!

fite p

Mare noroc cu PSD-ul că vrea să omoare de tot justiția, altfel cel mai important eveniment monden al anului – înmormântarea organizată de Anamaria Prodan pentru mama ei – ar fi ocupat toate televiziunile și tot internetul. Pentru cine nu a avut norocul să urmărească agenda ultimelor două zile, amintim noi aici că aceasta a fost dominată de trei mari teme:

– țigăneala pe marginea decorării defunctei de către Iohannis cu Ordinul “Meritul Cultural”, la propunerea lui George Ivașcu, ministrul Culturii. Faptul că Președinția și-a permis să-și ia niște timp pentru a analiza propunerea s-a lăsat cu urlete la ușa capelei și la cele două televiziuni de știri anti-Iohannis. Informația că Ionela Prodan mai primise Ordinul și în 2004, cu alt grad, abia a trecut de urlete, dar asta mai mult din vina Administrației Prezidențiale, care a apelat pentru transmiterea informației la purtătorul de cuvânt, în loc să-l solicite pe Florin Salam, cântărețul preferat (pe cultură, bineînțeles) al Anamariei Prodan. A, da, doamna Anamaria a fost nemulțumită de “Meritul Cultural”, ea voia “Steaua României”.

– ținuta de Tom Cruise de la Vâlcea cu care Reghe și-a făcut apariția ieri la capelă și ochelarii de soare scumpi cu care acesta și consoarta și-au protejat ochii de lumânări la slujba de azi. De altfel, Anamaria Prodan s-a și pronunțat că ține ca mama ei să aibă parte de o înmormântare fără număr și s-a comportat ca atare. Nu că ar fi ceva în neregulă cu a te sparge în fițe cu astfel de ocazii, doar voiam să consemnăm.

– părerile lui Gigi Becali despre călătoria lui Iisus prin Iad. pe bune, omul ăsta are atâtea idei interesante încât nu i-ar mai strica puțină pușcărie, ca să le așeze într-o carte, frumos. – Sursa: Revista Kamikaze

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.