“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

INGHETATA pe băţ cu ALCOOL – NOUL VICIU al tinerilor si nu numai

Îngheţata pe băţ cu alcool a devenit extrem de populară şi, cum vara e în toi, poliţiştii se tem că şoferii tentaţi de astfel de gustări vor mânânca mai mult decât trebuie şi apoi se vor urca la volan.

Polițiştii britanici au emis un avertisment privind consumul de îngheţată cu alcool, deoarece temperaturile au început să crească şi în Regatul Unit, relatează netdoctor.co.uk.

Ofiţerii de trafic din Durham, nord-estul Angliei, au reamintit șoferilor, care s-au răcorit cu prea multă îngheţată cu gin tonic, că aceasta conţine alcool.

Îngheţata cu alcool a crescut în popularitate în Marea Britanie. Anul acesta lanţul de magazine Aldi a lansat o gamă de îngheţată pe băţ cu alcool. O cutie cu patru bucăţi costă 2,99 lire sterline şi fiecare conţine 4,5% alcool.

Conform poliţiştilor, conținutul de alcool al acestora este aproape acelaşi cu al unei beri tari, iar şoferii ar putea avea un fals sentiment de siguranţă, crezând că mănâncă doar o îngheţată cu alcool.

“Acest tip de îngheţată a devenit foarte popular și este ușor să uitați că nu e doar o aromă, ci chiar conţine alcool”, a declarat inspectorul interimar Harry Simpson de la Cleveland și Durham Operations Unit. “Într-o zi de vară fierbinte, este ușor să uitaţi că îngheţata conţine alcool, să pierdeţi şirul și apoi să vă urcaţi la volan”, a adăugat el.

Inspectorul Simpson a mai spus că, dacă în mod normal nu ar trebui să beţi un gin tonic sau un cocktail înainte de a conduce maşina, atunci nu ar trebui să consumaţi nici îngheţată cu alcool.

“Întotdeauna recomandăm şoferilor să se abțină să consume alcool de orice fel, deoarece efectele diferă în funcție de vârstă, greutate, metabolism și să verifice ambalajul pentru a vedea dacă produsele pe care le mânâncă sau le beau conţin alcool”, a mai spus Simpson. (sursa)

VEZI SI: Tara noastra ocupa primul loc in Europa la numarul de decese in randul femeilor alcoolice. „Puteam sa bag mai multi barbati sub masa”

VEZI SI: Zeci de oameni au băut alcool toxic. Puteau să moară din cauza intoxicațiilor

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.