“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

INFORMATII BOMBA de ULTIMA ORA: Ce oferta i-a facut Dragnea lui Toader – EXCLUSIV

toader i

Informație. Dragnea i-a făcut ofertă lui T.Toader să treacă la PSD. Surse din anturajul lui Tăriceanu vorbesc despre o tensiune fără precedent între cele două tabere după ce Dragnea, prin intermediari, l-a contactat și ofertat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să treacă la PSD. Tăriceanu a aflat și a luat foc.

Care este miza? Miza este elaborarea ordonanței de urgență prin care să se adopte legile justiției și modificările la Codul penal și Codul de procedură penală! Dragnea, spun sursele noastre, este disperat să înceapă noua sesiune parlamentară, la 1 septembrie, cu aceste legi intrate în vigoare. El simte că majoritatea parlamentară, dar și poziția sa, se diminuează pe zi ce trece în condițiile în care aceste legi nu intră în vigoare. Iar condamnarea sa definitivă devine iminentă.

Însă Tăriceanu, în pofida discursului său anti-justiție, se opune categoric adoptării prin OUG. Așa cum se opune, deocamdată, și inițierii procesului de suspendare a președintelui.

Fără semnătura lui T.Toader nu se poate da OUG!

În aceste zile este de așteptat, spun sursele noastre, ca Dragnea să ia o decizie radicală în privința lui Toader dacă acesta îi refuză definitiv oferta.

Nu este exclus, spun sursele, ca Dăncilă să-l demită pe Toader în următoarele două săptămâni și să preia interimatul Justiției pentru a da OUG!

Ordonanța ar fi deja redactată în laboratorul PSD. Ca și actul prin care urma să se ceară suspendarea președintelui.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.