“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Informare METEO de ULTIMA ORA

fzre
Fenomen periculos pe șoselele din țară. ANM a emis informare meteo ghețuș și polei.

Temperaturile continuă să scadă, în următoarele ore, până la valori neobișnuit de mici pentru această perioadă. Meteorologii avertizează că există și condiții de formare a poleiului și ghețușului.

Noua informare meteo a intrat în vigoare luni, la ora 6.00, și este valabilă până marți, la ora 21.00, după ce, vreme de câteva ore, duminică după-amiază, județul Prahova s-a aflat sub cod portocaliu de polei. Ieri, fenomenul a creat probleme nu doar pe șosele. Au fost semnalate întreruperi în alimentarea cu energie electrică, din cauza depunerilor semnificative de polei.

ISU Prahova a centralizat informații despre un deranjament colectiv si 18 individuale cu 419 abonați, în localitățile Cocorăștii Colt, Buda și Olari, cu 15 puncte de transformare. 12 echipe ale Electrica au acționat în teren, pentru remedierea problemelor.

“Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice”, anunță noua informare emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

“Din cauza carosabilului ud, a precipitaţiilor sub formă de ploaie şi a temperaturilor scăzute este posibil să se formeze polei. Șoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere. Reamintim, de asemenea, obligaţia conducătorilor de vehicule de a circula cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara localităţilor când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă”, au transmis, încă de duminică, polițiștii din cadrul Infotrafic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.