“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Incredibil! LOCOMOTIVA unui tren Interregio și-a pierdut vagoanele cu 100 de călători. HILAR – Locomotiva si-a urmat drumul, mecanicul NU A REALIZAT PIERDEREA

locom

O incredibilă întâmplare ce a avut actor principal compania națională CFR s-a produs în această dimineață.

Vagoanele trenului Interregio, ce se deplasa pe ruta Timișoara – București, au rămas în câmp, după ce bulonul care lega locomotiva de garnitura cu vagoane s-a rupt. Hilar e faptul că locomotiva și-a continuat drumul, probabil fără ca mecanicul de tren să-și dea seama ce s-a întâmplat.

Călătorii povestesc că s-a auzit un zgomot metalic puternic, după care trenul a pierdut din viteză și s-a oprit în câmp, în zona Dragomirești, din județul Olt, la ora 08,00 în această dimineață.

A durat o oră ca locomotiva să se întoarcă la locul faptei.

VEZI SI: Situatie fara precedent: Aterizare de URGENTA pe Otopeni dupa ce mai mulţi PASAGERI AU ACUZAT stare de ameţeală şi tensiune SCĂZUTĂ

Acestă întâmplare vine să completeze tabloul imaginii dezolante a companiei CFR, care este celebră pentru întârzieri, viteza mică a trenurilor și condițiile proaste puse la dispoziția călătorilor. Chiar și această cursă cu ghinion a plecat din gara Timișoara-Nord cu o întârziere de 30 de minute.

“Ne-a părăsit locomotiva în câmp… așa ceva. Românie te iubesc… În viața mea nu am pățit așa ceva… a ieșit bulonul. Nu mai avem locomotivă… a plecat locomotiva fără noi!” a postat pe facebook unul dintre călători.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.