“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

INCREDIBIL: Imaginea unui ROMAN in COMA se află pe pachetele de țigări din toate țările UE

tigari45 97290600

Poza unui român în comă, pe pachetele de țigări, fără acordul lui. Trei tineri români aflați în Anglia au descoperit, șocați, fotografia tatălui, în comă și intubat, pe pachetele de țigări din această țară. Imaginea se află pe pachetele de țigări din toate cele 27 de țări ale Uniunii Europeane. Avocatul familiei spune că nu a existat niciun acord privind folosirea imaginii acestei persoane și că se fac demersuri pentru acțiunea în instanță. Daunele cerute pot ajunge la milioane de euro.

Avocatul Adrian Cuculis a declarat pentru Libertatea că una dintre imaginile afişate pe pachetele de ţigări, pentru a ilustra riscurile la care se supun fumătorii, este a unui bărbat român, din Hunedoara. Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală la un spital din Cluj, în urmă cu doi ani. Ulterior, omul a murit, iar imaginea cu el pe patul de spital a ajuns pe toate pachetele de țigări din Uniunea Europeană. Ca o coincidență, tot în urmă cu doi ani s-a aprobat și directiva UE privind folosirea de imagini

Familia, care se află în Marea Britanie, a făcut descoperirea terifiantă, realizând că în imaginea de pe un pachet de țigări se află tatăl lor. Ei au recunoscut inclusiv momentul în care a fost făcută fotografia, în spital, deoarece acesta era îmbrăcat cu un tricou alb.

”Imaginile au fost făcute în spital, i-am recunoscut tricoul tatălui, când era internat în spital”, ar fi spus cei trei fii avocatului.

Ei au mai poivestit că tatăl lor era internat în Cluj, unde a suferit o operație sub anestezie. ”Pozele cu el din timpul vietii sunt izbitoare, în comparatie cu cea de pe pachetul de tigări. Famila este revoltata și vrea să meargă în instanță, unde probabil vom cere daune record fiindcă ei ne-au spus ca își văd tatăl pur și simplu „aruncat” pe stradă, unde îl calcă lumea în picioare iar pozele circulă în toată Europa. Ei nu și-au dat acordul și susțin că nici tatăl lor nu putea să facă acest lucru, pentru că era inconștient, cee ace se vede și în imagine!”, spune avocatul.

Avocatul a afirmat că în acest moment, cazul se află într-o fază incipientă, de strângere de documente. Am contactat un specialist criminalist care să își dea cu părerea cu privire la pozele puse la dispoziție. Deși, este ceva evident, este clar că în imagine este acea persoană, nu are cum să fie o confuzie.

Daune de milioane de euro, instituțiile statului trebuie să răspundă pentru lipsurile din legislație
Adrian Cuculis spune că acțiunea se va îndrepta și împotriva instituțiilor statului. ”Trebuie să explodeze o bubă foarte adâncă din legislația română, pentru că, atâta vreme cât se confirmă că nu există niciun fel de acord, și familia a spus acest lucru, iar tatăl este inconștient, deci nu avea cum să semneze acest acord, practic este ceva nemaîntâlnit. Deci aceste poze sunt folosite cu titlul de lege, trebuie combătut fumatul, și folosești illegal, imaginea unui om”, a spus el.

Avocatul mai afirmă că daunele incipiente se ridică la un milion de euro, însă daunele morale pot ajunge la câteva milioane de euro, pentru că acestui om i s-a folosit imaginea, abuziv, nu doar într-un sector din București, ci în toate cele 27 de țări europene”. (sursa)

VEZI SI: Si-a cumparat un pachet de tigari de la un magazin din Regie. Priviti ce a gasit in el, NICIODATA nu s-a mai intamplat asta!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.