“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

INCREDIBIL: Ce PRESIUNI a pus DNA pe o GRAVIDA prin AUDIERI si AMENINTARI | “Mi-am PIERDUT LAPTELE!”

La Tribunalul Cluj a avut loc, ieri, un nou termen în procesul în care primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, este judecat pentru luare de mită.

La termenul de ieri, unul dintre martori a povestit prin ce calvar a trecut la audierile care au avut loc la DNA Cluj. Annamaria Somay a spus, în fața magistraților, că a suferit o criză profundă în momentul în care procurorul DNA Ionuț Vasile i-a adresat o întrebare. Procurorul a întrebat de ce la DNA nu a dat amănuntele pe care femeia le-a spus ieri, în fața judecătorului. „Pentru că aici sunt în fața unui judecător și nu pot păți nimic. De asta am spus mai multe acum. Aici nu mă mai puteți amenința”, a început Somay, seria de acuzații fără precedent.

„Mi-au spus că voi face pușcărie”

Femeia este mama unui copil de cinci luni și a povestit că a suferit o depresie profundă din cauza tratamentelor la care a fost supusă la DNA Cluj. Ceea ce a spus în sala de judecată l-a făcut pe procurorul Ionuț Vasile, cel care a anchetat-o, să își plece capul: „Domnul procuror Ionuț Vasile și comisarul șef Remus Pintea mă presau. Îmi spuneau din minut în minut că voi fi arestată, că îmi vor face dosare pentru mărturie mincinoasă, mă acuzau că nu spun adevărul. Mi-au spus că voi face pușcărie și eu eram însărcinată”.

„M-au sfătuit să uit de copil”

Tirada a continuat în fața unei audiențe paralizate. „Ostentativ, mi se repeta că ajung martor mincinos. Am fost ținută la audieri șapte ore. Eram însărcinată și, cu toate astea, s-au facut presiuni! În acest dosar, când am fost chemată la audieri, eram la începutul sarcinii. Sunt hărțuită și acum, am acasă un copil de cinci luni pe care nu îl mai pot alăpta”. În timpul audierilor, judecătorul Ioan Dincă de la Tribunalul Cluj a fost șocat de ceea ce spunea Annamaria Somay, pe care a sfătuit-o să depună plângere. Pledoaria martorului a continuat. „Toată lumea îl crede pe denunțător și ia de bună minciunile spuse de acesta. Despre mine s-a spus că am luat bani, dar unde sunt acești bani? S-au dus înapoi zece ani și tot nu au găsit nimic. Eu tot în chirie stau și acum, ca și atunci. Dar nimeni nu te crede. Am fost dusă la audieri, ca martor în alt dosar, tot la DNA Cluj. Eu sunt acum la Cluj și copilul meu stă la Baia Mare, dar pe cine intersează?”

„Nu am nimic de comentat”

Annamaria Somay a mai spus că, după ce Cătălin Cherecheș a fost arestat, au fost tot felul de binevoitori, puși de anchetatori, care îi aduceau aminte că va ajunge la pușcărie: „Eu eram gravidă în luna a noua și mi se spunea într-una să nu mă atașez prea tare de copilul meu deoarece tot la închisoare voi ajunge”. Procurorul Ionuț Vasile a refuzat să comenteze acuzațiile. După audieri, procurorul DNA și-a strâns lucrurile și a refuzat să spună ceva:  „Nu am nimic de comentat” (Sursa)

VEZI SI: DNA a pus „laba” pe DAGNEA – Noi detalii despre PSD-ist si „milionul disparut”. MAI SCAPA?

VEZI SI: DNA lanseaza programul „Casa NOASTRA-i Romania, casa VOASTRA, PUSCARIA”!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.