“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

IMAGINI INCREDIBILE: Un şofer s-a RASTURNAT noaptea cu maşina intrând într-un MORMAN de PAMANT lăsat în drum fără semnalizare

r2

Un tânăr de 18 ani din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, a scăpat cu viaţă în urma unui accident de circulaţie produs noaptea pe o stradă din oraş. Muncitorii de la Aquavas, societatea de apă şi canalizare din Vaslui, au săpat o groapă până în mijlocul străzii şi au parcat un utilaj în faţa acesteia fără nici o urmă de semnalizare.

Ionuţ Cristian Dobrea, tânărul de 18 ani din Negreşti, se deplasa în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 august, pe strada Gării din oraş. Urma să se întâlnească cu un prieten ajuns în oraş cu trenul. Tânărul conducea maşina personală, marca Audi, cu viteză mică tocmai pentru a-şi observa amicul care venea pe jos dinspre staţia CFR.

Nu ştia că lucrătorii de la Aquavas lucrau de mai multe zile pe stradă şi chiar săpaseră o groapă uriaşă fără a o semnaliza, în ciuda faptului că mormanul de pământ scos din groapă depăşea axul drumului. În plus, excavatorul folosit pentru săpara gropii a fost lăsat parcat tot acolo, ocupând aproape întreaga bandă de mers, în spatele mormanului de pământ.

VEZI SI: Un tigan interlop a închiriat o maşină şi a semănat teroare în Galaţi: ‘A condus de 170 de km/h în oraş, dar poliţiştii l-au alergat cu un… Logan’

Fiind o stradă mărginaşă şi slab luminată, tânărul n-a observat mormanul de pământ decât în ultima clipă. A virat brusc, însă n-a reuşit să-l evite, roata acoşând unul dintre bolovani. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe sensul opus de mers, rămânând suspendat pe cupolă.

Groapa, săpată de o săptămână

”Cristian se deplasa cu viteza foarte mică, nu cred că avea 40 de km/h şi acesta a fost marele lui noroc. A scăpat fără a fi rănit, s-a dat singur jos din maşina care a rămas pe cupolă. A avut noroc că purta şi centura de siguranţă. La o viteză mai mare urmările puteau fi tragice. Nici groapa, nici utilajul nu erau semnalizate. Eu am aflat ulterior că groapa din zonă a fost săpată de o săptămână. Culmea este că a rămas nesemnalizată şi după ce poliţiştii au venit să cerceteze accidentul nostru. Este o inconştienţă, pentru care cineva trebuie tras la răspundere. Noi îi vom acţiona în instanţă. A fost o minune că fiul meu a scăpat cu viaţa, putea să se întâmple o tragedie din cauza acestor inconştienţi”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Iulian Dobrea, tatăl conducătorului auto.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, fiind vorba de un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, în acest caz nu a fost întocmit dosar penal, conducătorului auto fiindu-i eliberată dovadă pentru circulaţie. Reprezentanţii Poliţiei au precizat că în cauză fac în continuare cercetări, urmând a lua măsuri faţă de reprezentanţii societăţii care desfăşurau lucrările în zonă.

VEZI SI: TEROARE declansata de TIGANI intr-un ORAS din Romania:„A spus că dacă nu le dau bani să părăsesc oraşul“

Reprezentanţii societăţii Aquavas nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. În plus, fiind în minivacanţa de Sfânta Maria, aceştia n-au intervenit nici astăzi, 14 august, pentru a semnaliza groapa săpată în mijlocul străzii, citeaza Adevarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.