“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

HALUCINANT. O pensionară așteptată la vaccinare a fost găsită MOARTA DE 12 ANI

socant

O pensionară așteptată la vaccinare în Aberdeen, Scoția, a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii bănuiesc că femeia a murit în urma cu mai mult de un deceniu.

Conform The Mirror, alarma a fost dată după ce Christina Malley nu s-a prezentat la vaccinare. Asistenții au început să o caute și au găsit-o moartă în locuința din Aberdeen, Scoția.

Pentru că nu a mers să se vaccineze, autoritățile au început să o caute, astfel că rămășițele femeii, de 80 de ani, au fost descoperite ulterior în casă.

Acnhetatorii încă încearcă să stabilească data decesului și cauzele și și-au exprimat părerea conform căreia decesul ar fi putut surveni în urmă cu 12 ani, relatează Evening Express.

Conform The Sun, vecinii femeii au declarat că nu au știut vreodată despre existența acesteia. Ei au afirmat că îl știau pe soțul femeii, dar nu l-au văzut niciodată cu soția. În zonă se spune că soțul pensionarei, Daniel, povestea că aceasta se afla în străinătate.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.