“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

HALUCINANT Ce facea mama gemenilor MORTI dupa ce au cazut de la etaj, in timpul tragediei

tragedie ploiesti e1628710364284

Apar detalii de necrezut în cazul gemenilor căzuţi de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti şi care au murit.

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte.

Mama copiilor, la Psihiatrie în stare de şoc
Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe Live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

Tragedie la Ploieşti, doi copii de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc
Doi gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit în miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii.

Din primele date aceștia se aflau în dormitor, în timp ce mama făcea curat într-o altă camera. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare incepute de către medici.

Părinții celor doi sunt acum în stare de şoc.

Potrivit ISU Prahova, tragedia s-a întâmplat în jurul orei 20.30.

Martorii au sunat la Ambulanţă
Apelul a fost dat la 112 de către martori, care au privit înmărmuriți la scenele socanate petrecute pe Bulevardul Republicii din Ploiești.

Se pare că micuţii se jucau într-o cameră a apartamentului, în timp ce mama lor făcea curat în altă cameră.

Potrivit martorilor, când femeia a mers în camera copiilor a văzut că nu mai erau acolo. Se pare că în locuință mai era un frate mai mare al copiilor, care suferă de dizabilități și o fată.

Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar, scriu jurnaliștii de la observatorulph.ro.

Potrivit unor surse Antena 3, prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut de la înălțime.

O femeie de la un magazin de lângă bloc spune ca a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că gemenii au avut diverse activități în locul de unde au căzut.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.