“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Generalul Martin Schelleis avertizează: „Aceste rachete ar putea ajunge cu ușurință la Berlin”

37008492pd1fresponsive169 w950

Martin Schelleis este unul dintre cei mai importanți comandanți ai Bundeswehr. În calitate de inspector al bazei forțelor armate, el a fost responsabil, printre altele, de asistența Bundeswehr în caz de dezastre după inundațiile din 2021. În interviu, Schelleis descrie amenințările militare la care este expusă Germania și explică ceea ce lipsește în apărare.

Generalul Martin Schelleis vede deja amenințări concrete pentru Germania. Ca responsabil pentru pregătirea operațională a personalului și materialului bazei forțelor armate germane, acesta recunoaște că există o lipsă atât de personal, cât și material, iar întrebarea care se pune este dacă Germania este sigură din punct de vedere militar.

Comandantul celei de-a doua unități organizaționale ca mărime a Bundeswehr, care este responsabilă de întreaga sa logistică, s-a plâns că Bundestag-ul nu a finanțat suficient de mult timp nevoile clar definite pentru apărarea națională și a Alianței.

„Oamenii pur și simplu nu credeau serios că Bundeswehr-ul ar putea fi solicitat din nou la scară largă sau chiar că ar trebui să fie desfășurat. De aceea au fost acceptate deficitele. Acum avem multe de rezolvat”, a declarat generalul.

Suntem amenințați și atacați în mod acut
Generalul Bundeswehr de rang înalt Martin Schelleis a avertizat despre pericole militare grave pentru Germania.

„Forțele armate ruse par în prezent incapabile de atac din punct de vedere structural. Ei au calculat complet greșit în Ucraina și ar trebui să respire mult înainte de a putea reprezenta o amenințare pentru noi. În prezent, nu văd interesul Rusiei pentru o cucerire militară a Germaniei.

Lucrurile stau destul de diferit pentru unii dintre partenerii noștri de alianță. Viziunea lui Vladimir Putin despre o Rusie nu numai în interiorul granițelor fostei Uniuni Sovietice, ci și în interiorul granițelor fostului Imperiu Țarist include părți din Finlanda, Ţările Baltice și, de asemenea, Polonia. Acesta ar fi cazul alianței NATO – cu obligația Bundeswehr de a lupta”.

Generalul a mai afirmată că: „Practic, suntem deja în război: război în spațiul informațional, atacuri cibernetice”, a declarat Schelleis pentru Kölner Stadt-Anzeiger. Generalul locotenent Schelleis este inspector al forțelor armate și comandant teritorial național al Bundeswehr.

Scenarii realiste: „Rachetele ar putea ajunge la Berlin”
Ca „scenarii realiste”, generalul locotenent a numit „atacuri punctuale asupra infrastructurii critice, de exemplu din partea forțelor speciale, cu drone sau ambarcațiuni rapide, pentru a ne perturba mijloacele de existență, inclusiv cu mijloace militare”. „Nu suntem bine poziționați pentru asta, Din păcate, trebuie să spun asta”, a avertizat Schelleis

Potrivit comandantului, există amenințări precum un posibil atac cu rachete balistice pe care Rusia le-a poziționat în zona Kaliningrad.

„Acum au fost retrase din cauza războiului din Ucraina , dar cu siguranță se vor întoarce acolo. Aceste rachete ar putea ajunge cu ușurință la Berlin. Din punctul de vedere al lui Putin , încercările de șantaj sunt ușor de imaginat, relatează ksta.de.

Sursa:  evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.