“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Florentin Pandele are televiziune națională! Metropola TV a primit undă verde

gabriela firea metropola

Florentin Pandele, primar de Voluntari și soț al Gabrielei Firea, are începând de azi televiziune națională cu acceptul CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului din România a aprobat trecerea televiziunii Metropola TV, deținută de CL Voluntari, de la televiziune regională la televizune națională.

Solicitarea a venit la doar cinci luni de când postul TV și-a obținut licența, însă membrii CNA au fost sceptici în primă fază.

Florentin Pandele are televiziune națională, aprobată de CNA
Reprezentanții postului TV și-au motivat decizia și susțin că s-au dezvoltat rapid, fiind pregătiți să difuzeze inclusiv sport și alte producții.

Șapte membri au votat pentru acordarea licenței naționale, în timp ce Dorina rusu a fost împotrivă. Cristina Pocora nu a participat la vot, conform paginademedia.ro.

Producția proprie a postului va crește de la 50% la 75%, iar cea care aparține altor producători va scădea de la 50% la 25%. Potrivit sursei citate, programele culturale vor dispărea complet de pe acest post TV, iar cele educative au scăzut la 6% de la 25%.

Sursa: fanatik.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.