Florentin Pandele are televiziune națională! Metropola TV a primit undă verde

Florentin Pandele, primar de Voluntari și soț al Gabrielei Firea, are începând de azi televiziune națională cu acceptul CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului din România a aprobat trecerea televiziunii Metropola TV, deținută de CL Voluntari, de la televiziune regională la televizune națională.

Solicitarea a venit la doar cinci luni de când postul TV și-a obținut licența, însă membrii CNA au fost sceptici în primă fază.

Florentin Pandele are televiziune națională, aprobată de CNA
Reprezentanții postului TV și-au motivat decizia și susțin că s-au dezvoltat rapid, fiind pregătiți să difuzeze inclusiv sport și alte producții.

Șapte membri au votat pentru acordarea licenței naționale, în timp ce Dorina rusu a fost împotrivă. Cristina Pocora nu a participat la vot, conform paginademedia.ro.

Producția proprie a postului va crește de la 50% la 75%, iar cea care aparține altor producători va scădea de la 50% la 25%. Potrivit sursei citate, programele culturale vor dispărea complet de pe acest post TV, iar cele educative au scăzut la 6% de la 25%.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.