“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

EXCLUSIV! DECIZIE importantă a autorităților în cazul CRIMINALEI de la metrou! Magdalena Șerban a părăsit Spitalul-Penitenciar Jilava

crima metrou

Autoritățile au luat o decizie importantă în cazul criminalei de la metrou, Magdalena Șerban! Aceasta a părăsit Spitalul-Penitenciar Jilava.

În luna decembrie a anului trecut, o femeie înspăimânta România, iar, pentru câteva săptămâni, bucureștenii au căpătat straniul obicei de a se uita mereu în spate când metroul intra în stație, asigurându-se că nu e cineva în spatelor lor, care să-i împingă în fața trenului.

La 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani la data comiterii crimei, a aruncat-o pe Alina Ciucu, o tânără de doar 25 de ani, în fața metroului, la stația Dristor 1. Alina a murit pe loc. Anterior, în cursul aceleiași zile, Șerban a încercat să ucidă o altă tânără, care, din fericire, și-a salvat viața.

Ulterior, Magdalena Șerban a fost reținută, iar din arestul Poliției a fost transferată la Spitalul-Penitenciar Jilava. Bugetul.ro a aflat că, în prezent, scelerata nu se mai află la Spitalul-Penitenciar Jilava, aceasta fiind transferată încă din primăvară.

„Nu mai este la noi din primăvară, încercați la Penitenciarul Jilava”, ni s-a comunicat de la Biroul de Presă al Spitalului Jilava.

„Nu este închisă aici. Femeile nu sunt încarcerate la Jilava”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava.

Nu mai este închisă în apropierea Capitalei
De la Administrația Națională a Penitenciarelor ni s-a spus că nu mai este închisă în zona Capitalei și că mai multe informații nu ni se pot comunica, deoarece acestea țin de datele personale.

VEZI SI: ACCIDENT GRAV IN GERMANIA! SAPTE ROMANI MORTI! VIDEO

„Este în detenție, dar nu este în zona Bucureștiului. Locul unde se află ține de informațiile referitoare la datele personale. Nu vă pot spune unde anume. Este într-o unitate penitenciară din România”, ne-a precizat Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al ANP.

În continuare în arest preventiv
La 20 iulie, magistrații de la Tribunalul București au menținut măsura arestării preventive a Magdalenei Șerban.

„ În baza art.348 raportat la art.207 C.proc.pen. constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luate față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA prin încheierea din 13.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București – Secția I Penală, definitivă prin încheierea nr.439/CO-DL/20.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București – Secția a II-a Penală. În baza art.207 alin.6 și alin. 4 C.proc.pen. menține măsura arestării preventive față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA (date), urmând a fi verificată periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile, respectiv până la 18.08.2018 inclusiv. În baza art.275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contesta?ie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 20.07.2018”, se precizează în soluția pe scurt a instanței bucureștene.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.