“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
IdiotiNATIONALSTIRI

Ei sunt ”romanii” adica TIGANII care ne-au facut tara de ras in Spania! Au INCALCAT LEGEA apoi s-au afisat cu mii de euro si masini de lux!

roman

Ei sunt ”romanii”, adica tiganii care ne-au facut tara de ras in Spania! Desi presa de cele mai multe ori nu isi asuma adevarul, noi o facem. Spunem lucrurilor pe nume pentru a nu fi obligati sa raspundem pentru faptele altor. Trecem la subiect si va informam despre actiunile acestor tigani ajunsi peste hotare.

Au fugit de la restaurant fara sa plateasca, dar se afiseaza cu mii de euro si masini de lux!

Cei 120 de romani care au fugit dintr-un restaurant din Spania fara sa plateasca au reusit sa ii induca in eroare pe chelneri deoarece au iesit in pas de dans din cladire inainte sa fuga spre masini. Ei au dansat conga pana la iesirea din restaurant.

Romanii au fost identificati de Garda Civila din Spania si sunt acum cautati de fortele de ordine. Publicatia El Confidencial scrie ca romanii, care fac parte din etnia romilor, conduc masini luxoase si nu sunt la prima infractiune de acest tip.

spania 3

Presa spaniola a descoperit mai multe actiuni similare in care au fost implicati tot acesti romani, dar care nu au fost mediatizate. Spre exemplu, anul trecut au mers intr-un restaurant din aceeasi zona, unde si-au adus ei mancarea si bautura, dar au folosit vesela restaurantului, iar la final au vrut sa plece cu ea.

Cei 120 de romani au facut o paguba de 2000 de euro micului resturant din Bembibre, provincia Leon. Ei platisera un avans de 900 de euro proprietarei restaurantului sustinand ca vor fi 80 de invitati. (Sursa)

VEZI SI:O bandă de peste 100 de TIGANI din România dă țepe la restaurante în Spania – Poliția a aflat cine sunt

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.