“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

După ce au fost încătuşaţi ca nişte infractori în Belgia, camionagii români declară război Europei: „Blocați camioanele străine din România!”

Şoferii români sunt nemulţumiţi de măsurile discriminatorii introduse de Belgia, Germania şi Franţa, care au culminat cu acțiunea poliției belgiene de luni, în Popasul de la Zeebrugge (Bruges), soldată cu amenzi de mii de euro, violență şi arestări.

În Belgia, Germania şi Franţa, a fost introdusă recent o lege care interzice șoferilor să doarmă în cabina camionului în timpul perioadei săptămânale de odihnă.

Astfel, sute de șoferi români au fost amendați în Belgia, unii fiind reținuți de poliție, pentru că se odihneau în cabină, şi li s-au sechestrat camioanele până la plata amenzilor uriașe.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) consideră această măsură discriminatorie faţă de şoferii din ţările din estul Europei. Ei cer autorităţilor române să blocheze camioanele din cele trei ţări pe teritoriul României. Președintelui și Guvernului României li se cere „să reprezinte activ interesele și drepturile operatorilor de transport rutier români astfel încât aceștia sa nu fie sancționați în mod abuziv, bazat pe legislații naționale ale unor State Membre contrare actualei legislații europene, care prevăd amenzi extrem de mari, disproporționate și nejustificate”. Sursa: Ziarul Romanesc

VEZI SI: ROMANIA si BALCANII – Urmatoarele TINTE ale ISIS: „In curand, soldatii Califatului vor marsalui prin orasele voastre”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.