Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Drama unei vedete Pro-TV, care s-a refugiat în alcool: ”Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc!”

Drama pe care a trait o Lili Sandu. Vedeta a spus tot adevarul in fata lui Catalin Maruta

Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, a vorbit public despre perioada foarte grea prin care a trecut după naștere, când, depresia postpartum a împins-o să se refugieze în consumul de alcool, notează 3dots.ro.

”În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în cadrul emisiunii ”La Măruță”, difuzată de Pro TV.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu doi ani, la vârsta de 40 de ani, în urma unui tratament de fertilizare, iar furtuna hormonală care s-a abătut asupra organismului său a împins-o într-o depresie puternică.

”Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă.

Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam: «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, a mai spus Lili Sandu.

Lili Sandu este într-o relație cu Silviu Țolu, mai tânăr cu 12 ani decât ea, pe care l-a cunoscut în Statele Unite.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.