DOLIU in TELEVIZIUNE: JURNALIST CELEBRU a murit!

Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri, 6 iunie, după o lungă și grea suferință. Anunțul a fost făcut de realizatorul TV Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. (Console si accesorii gaming

„Colegul nostru George Berevoianu a plecat astăzi la Ceruri! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Jurnalistul a prezentat știrile la Realitatea TV, timp de mai mulți ani, iar ultimile luni din viață George le-a petrecut călătorind, până să ajungă pe patul de spital. De exemplu, la începutul lunii mai se afla în Lisabona, capitala Portugaliei, cu ocazia finalei Eurovision.

VEZI SI: TRAGEDIE – MINISTRUL SANATATII in DOLIU! – Iata CINE a fost gasita SPANZURATA in propria casa

Deși prietenii jurnalistului vorbesc despre ”o lungă și grea suferință”, din respect pentru George nimeni nu a vrut să vorbească despre boala lui. În urmaăc u trei luni însă, acesta a mers împreună cu mama lui să se roage pentru sănătate la o mănăstire din Argeș. Se pare că mama lui era principalul sprijin în lupta cu boala.

Se spune că Icoana Maicii Domnului încă face #MINUNI Nu-i o misiune uşoară să doresc tot binele din lume #TUTUROR M-a ajutat însă și cea ce-a doua icoana. #MAMA”, a scris prezentatorul pe Facebook înainte de a muri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.