“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

DIN SERIA DEZAXATELOR: „Sunt singurul care a observat părul de pe burtică?”

70f15a0bf336d28edb4e2e3d50b149c32e3b0d30

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, atât din cauza aparițiilor sale provocatoare, cât și din cauza job-ului pe care îl are. Nu mai este un secret faptul că tânăra își vinde fotografiile pe OnlyFans și că din acest obicei își câștigă existența, scrie protv.ro .

Bia Khalifa nu ține de cont de nimic din jurul ei atunci când își dorește să creeze conținut pentru contul său de pe platforma OnlyFans. Aceasta postează constant fotografii care mai de care mai atrăgătoare, care să incite imaginația bărbaților ce plătesc 8 euro lunar pentru a-i vedea trupul armonios.

Recent, Bia a decis să diversifice conținutul de pe platforma dedicată adulților și a realizat o ședință foto extrem de sexy, în jacuzzi. În fotografiile postate se poate observa cum diva a renunțat la sutien și s-a lăsat pozată din toate unghiurile.

Mai mult decât atât, blondina a postat și un mesaj alături de fotografii:

„Una dintre cele mai bune zile din ultima perioadă. Ședința foto a fost pur și simplu… wow!”, a scris Bia Khalifa în dreptul imaginilor.

Fanii au lăsat zeci de comentarii la imaginile Biancăi: „Zeiță!” // „Regină!” // „Așa frumusețe n-a mai văzut Taiwanul” // „Sunt singurul care a observat părul de pe burtică?”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.