DIICOT-ul A DESTRUCTURAT O GRUPARE DE PROXENETI CARE ISI FACUSE BORDEL INTR-O CASA FUNERARA. CLIENTII FACEAU AMOR CU MORTII!

Procurorii DIICOT au acuzat 22 de persoane sub acuzații de trafic de cadavre si proxenetism săptămâna trecută, după ce SRI a identificat o casa funerara care funcționa ca un „bordel”.

După o anchetă de un an, oficialii DIICOT au construit un dosar împotriva unui grup de trafic de persoane decedate în care clienții plăteau să efectueze acte sexuale asupra morților, înainte de a fi pregătiți pentru înmormântare sau incinerație.

Avocatul Camelia Z., care reprezintă casa funerara respectiva, susține că clientul ei operează o „afacere perfect legală, care oferă servicii benefice comunității Ilfov”.

Un fost client al bordelului le-a spus reporterilor, sub pretextul anonimatului, că ar avea mai degrabă relații sexuale cu persoane decedate, deoarece „nu mi s-a părut că înșelă”.

Citiți și:  Capitala României, sub zodia crimei organizate. Cum și-au împărțit clanurile tiganesti Bucureștiul

„Soția mea m-ar ucide dacă aș face sex cu o prostituată, dar este în regulă cu asta, din moment ce, din punct de vedere tehnic, nu este înșelătorie”, a recunoscut el.

Un angajat al unei morgi din Bucuresti a fost arestat anul trecut după ce și-a publicat selfie-uri în care intretinea acte sexuale complet explicite cu cadavre pe contul său de Instagram.

Acest articol este un pamflet (probabil).

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

492 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile