“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Dezvaluiri INCREDIBILE despre afaceri presupus dubioase in pandemie. Cum se scurg banii guvernamentali

arafat 696x392 1

Am dezvaluit intr-un articol precedent cum se leaga toate actiunile dubioase ale Comandantului Raed Arafat in jurul unui grup de interese prin Aspen Institute Romania, condus de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana. Interese care nu sunt intotdeauna comune cu cele dictate de OMS, si care trebuie puse in aplicare prin reprezentantii de la noi din guvern. Numai ca guvernul oficial nu face ce vrea, ci ce dicteaza guvernul paralel, un guvern ocult. scrie Ziuanews.ro.

O excelenta dezvaluire este produsa de Iosefina Pascal, cea care a identificat “Eurocomunicare.ro”, impreuna cu subsidiara “Antifake.ro”, prin care se scurg bani guvernamentali – peste 2 milioane de euro – pentru jurnalistul Radu Tudor, de la Antena 3, care este “placa turnanta” a lui Raed Arafat si Mircea Geoana. Radu Tudor este in conducerea Fundatiei pentru SMURD, cum am dezvaluit, este presedinte si coordonator in Eurocomunicare, este presedinte si coordonator in True Story Project etc. Banii vin direct de la guvern. Sediul “Eurocomunicare” e pe un câmp din Ciolpani, iar eficienta proiectului prin care – intre altele – guvernul trebuia sa sensibilizeze opinia publica prin ziaristii “de casa” s-a dovedit a fi un eșec. De ce a fost nevoie ca guvernul sa mai plateasca un ONG din moment ce are un centru special pentru campania de vaccinare, sau celelalte structuri implicate au toate cate un birou de presa, au angajati care se ocupa de imagine? Sunt sute de angajati in reteaua oficiala care se puteau ocupa de campanii de informare, de depistarea si combaterea fake-news, mult mai eficient decat cei trei “angajati” oficiali de la Eurocomunicare care lucreaza de pe un camp plin cu buruieni din Ciolpani.

Am aflat si de ce se prefera aceasta solutie. Am spus mai devreme ca Eurocomunicare e un soi de “placa turnanta”… Este modalitatea prin care sunt recompensati ziaristii pe care ii vedeti tot timpul pe ecranele televizoarelor si care va intoxica nu numai cu vaccinarea obligatorie (ei nefiind specialisti in domeniu, dar se comporta ca si cum ar fi), dar va si explica de ce e bine sa fie implementat “certificatul verde” (ba chiar ii ameninta pe politicienii care nu vor sa treaca mai rapid legea la Camera Deputatilor), dand exemple despre “cum este in lumea civilizata” (acolo unde impunerea green-pass nu a putut opri pandemia, dupa cum se vede), aceiasi ziaristi cerand si segregarea romanilor, si limitarea drepturilor si libertatilor cetatenilor “pentru ca asa se cere in acest moment”, pentru ca “nu ar fi anti-constitutional” etc.

……………………

Revenim la un document important referitor la Eurocomunicare si pe care il publicam alaturat. Se observa ca banii sunt de la guvern, dar sunt atrasi din fonduri europene. Este o co-finantare din Fondul Social European prin Programul European de Capacitate Administrativa. Asadar e vorba despre bani europeni. Ca atare, scurgerea fondurilor, daca se dovedeste ca e folosita in scopuri de coruptie, daca se dovedeste ca sunt folositi pentru a corupe direct sau indirect presa si, implicit, pentru manipularea opiniei publice raportat la interese de grup organizat, atunci aceste operatiuni ilicite pot fi cercetate de Parchetul European (EPPO) condus de Laura Codruta Kovesi, care poate incepe o ancheta despre cum foloseste guvernul acesti bani in realitate, dar poate fi anchetata si de OLAF (organismul de lupta anti-frauda al UE), care poate cerceta direct Eurocomunicare si persoanele fizice implicate.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.