DEZASTRU pe Autostrada Soarelui: 52 de mașini și 146 de persoane implicate, Care este bilantul victimelor

UPDATE
Autoritățile au transmis un nou bilanț al carambolului de vineri dimineața, de pe Autostrada Soarelui, și spun că au fost implicate 52 de mașini în care erau 146 de persoane. Ambulanțele au preluat 22 victime pe care le-au dus la spital.

Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol.

În total au fost implicate 52 de mașini și 146 de persoane.
De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime.
Ulterior, în urma carambolului, au fost preluate 17 victime, între care cinci copii.

UPDATE Cinci persoane sunt rănite, după accidentul de vineri dimineața, de pe Autostrada Soarelui, din zona Medgidia. Surse neoficiale arată că, la o distanță de doar doi kilometri s-au produs două accidente: unul cu cinci victime și altul în care au fost implicate aproximativ 20 de mașini.

Este carambol uriaș, cu cel puțin 20 de mașini, vineri, pe Autostrada Soarelui, traficul fiind blocat. Două persoane sunt rănite.

Cel puțin 20 de mașini sunt implicate în accidentul în lanț de pe Autostrada Soarelui.

La fața locului acționează 20 de ambulanțe din Bcuurești, Constanța, Ialomița și Călărași.

Până acum sunt raportate două victime rănite.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a produs în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, una dintre persoanele rănite fiind încarcerată.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de mașini pe mai mulți kilometri.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.