“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Detalii șocante în cazul cadavrului descoperit la Oradea. Cine este victima și ce suspecți au anchetatorii

crima oradea

Detalii șocante ies la iveală în cazul cadavrului găsit la Oradea într-o remorcă. Reprezentanții Parchetului spun că rămășițele unei femei au fost îngrămădite într-un geamantan și abandonate în cartierul Oneștilor. În momentul de față mai mulți suspecți sunt audiați.

Marți, 11 iunie, cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă cu prelată, în municipiul Oradea. Într-un apartament din același cartier a fost găsită a doua femeie, încă în viață, dar plină de leziuni, malnutrită, în stare foarte gravă. Descoperirea macabră a fost făcută pe strada Oneștilor, o zonă cu blocuri noi. Poliția a fost anunțată după ce vecinii a reclamat un miros persistent, greu, care venea din zona parcării.

Femeie în geamantan, moartă de aproape cinci zile

Poliția a intrat în alertă și a început investigarea cazului. Anchetatorii au scos la iveală detalii șocante. Femeia decedată avea 31 de ani și nu era din municipiul Oradea. Locuia în Valea lui Mihai, un orășel din județul Bihor la aproximativ 60 de kilometri de Oradea. Cadavrul a fost îndesat într-un geamantan de mari dimensiuni, a fost adus și abandonat în remorca cu prelată. „Cadavrul a fost găsit într-un geamantan de mari dimensiuni care la rândul său a fost depus într-o remorcă cu prelată pe Oneștilor. Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 31 de ani. Din primele cercetări reiese faptul că decesul s-a petrecut vineri sau sâmbătă”, spune, pentru „Adevărul”, procurorul Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Oradea.

Reprezentanții Parchetului, precizează totodată că au fost reținuți deja mai mulți suspecți care sunt audiați de Poliție. Au loc cercetări pentru a se stabili exact cauza decesului dat și alte elemente care ar putea face lumină în caz, precum substanțele ingerate de victimă. Una dintre ipoteze este că cele două femei au căzut victime proxeneților.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.