“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Detalii noi în cazul ADOLESCENTELOR CARE S-AU SINUCIS în Hunedoara

ambulanta noaptea 1

Tragedie devastatoare în Hunedoara! Două tinere de 15 ani din Uricani au pierit după ce s-au aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri. Corpurile celor două adolescente au fost descoperite în zona unui turn de la o fostă fabrică din Lupeni.

Una dintre ele și-a informat mama despre intenția de a recurge la un gest extrem și, se pare, ar fi lăsat un bilet de adio. Unul dintre trupuri a fost găsit pe loc, iar celălalt a fost supus manevrelor de resuscitare, fără succes. Vă avertizăm că urmează informații care pot afecta emoțional!

Mama uneia dintre fete a trecut prin momente de groază atunci când fiica ei a sunat-o pentru a-i anunța despre decizia sa extremă. Femeia a alertat imediat Poliția, sperând că va putea fi găsită în siguranță pe fată.

Dănuț Buhăescu, primarul din Uricani: “Ea a sunat-o pe mama ei și mama a sunat la 112, iar tatăl a plecat din Uricani cât de repede a putut, deoarece știa că fiica sa are probleme.”

Fetele s-ar fi aruncat de la un turn din Lupeni, de la aproximativ 20 de metri înălțime. Tatăl fetei, angajat al Primăriei din Uricani, a ajuns primul la locul tragediei, însoțit de un pompier. A găsit-o pe fiica sa fără semne vitale, alături de o colegă de clasă, cu care pare să fi sărit de pe turnul fabricii dezafectate din Lupeni.

Dănuț Buhăescu, primarul din Uricani: “Când a ajuns acolo, ele erau deja jos, amândouă căzute, telefoanele rămase sus pe clădire, îmbrăcate în haine de vreme rece, căzute pe un teren accidentat, plin de pietriș. Este clar că au plănuit asta. Și-au ales locul, deci nu au ajuns acolo întâmplător.”

Adolescentele au fost descoperite cu fețele în sus, semn că ar fi putut să se arunce cu spatele de pe clădirea cu o înălțime de aproape 20 de metri.

Comisarul șef Bogdan Nițu – IPJ Hunedoara: “Una dintre minore a fost declarată decedată imediat de către personalul medical, în timp ce pentru cealaltă s-a efectuat protocolul de resuscitare, însă, din păcate, fără succes.”

Poliția desfășoară acum investigații pentru a stabili motivele și circumstanțele care au condus la gestul tragic al celor două adolescente. Este în curs deschiderea unui dosar penal.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.