“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALINTERNATIONALSOCIETATESTIRI

DETALII despre cei 42 de ROMANI BLOCATI intr-un restaurant din Bruxelles – ATAC TERORIST de ULTIMA ORA

Bruxelles este din nou sub teroare! Grand Place a fost locul care s-a cutremurat în urma unei explozii care este asociată cu un nou atentat terorist.

Deși autoritățile locale au refuzat să ofere amănunte, CNN afirmă că explozia a avut loc în urma unei tentative de atac terorist.

Ceea ce se știe sigur este că poliția a neutralizat o persoană care purta o centură explozibilă. 42 de români au fost blocați într-un restaurant în urma incidentului care a readus spaima în rîndul locuitorilor.

Locul în care a avut loc explozia și gara din Bruxelles au fost evacuate, iar zonele închise. Mai multe mașini de intervenții sunt la fața locului.

VEZI SI: VIDEO | ZECI de ROMANI, tinta unui ATAC TERORIST in PARIS – Restaurant romanesc in flacari, raniti si doi angajati in stare GRAVA

VEZI SI: AVEM SI NOI TERORISTII NOSTRI IN ROMANIA! TIGANII AU SNOPIT IN BATAIE UN TANAR ROMAN SI AU FOST ELIBERATI DEOARECE SUNT MINORITARI!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.