Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Dăncilă a pus piciorul în prag! Nu mai acceptă batjocura! Decizia luată cu câteva zile înainte de alegeri

Cu doar câteva zile înainte de alegeri, Viorica Dăncilă a decis să nu mai suporte batjocura venită din partea adversarilor şi s-o folosească drept armă politică. Aşadar, preşedintele PSD a luat o decizie curajoasă privind imaginea ei publică.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, şi-a modificat numele paginii de Facebook. Începând de luni, pagina candidatului social-democrat la alegerile prezidenţiale are numele ei complet, adică Viorica Vasilica Dăncilă, în loc de Viorica Dăncilă cum era până acum.

Decizia vine după ce preşedintele Klaus Iohannis, dar şi mai mulţi lideri ai PNL, au folosit ironic numele întreg al lui Dăncilă atunci când se refereau la ea. Preşedintele PSD a declarat însă pentru Antena 3 că poartă cu mândrie acest nume românesc.

„Vă mai spun ceva care m-a deranjat foarte mult. Am văzut cu câtă ironie domnul Iohannis mi-a spus Vasilica. Mie nu mi-e rușine că port un nume românesc, îl port cu mândrie. Astăzi nu-i place numele Vasilica, mâine nu-i place numele Ion sau Ionică. Ar trebui să-și ceară scuze”, a declarat Viorica Dăncilă.

Deşi Viorica Dăncilă se arată deranjată de modul în care i se adresează liberalii şi Klaus Iohannis, trebuie menţionat că şi echipa ei de campanie a preluat aceasta idee şi i se adresează acum ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, folosindu-se de celălalt prenume al său: Vasile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.