“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

CRIMA pe platourile de filmare din New York. A fost UCIS un membru al echipei serialului “Law & Order”

Crime Panel Image

Marți dimineață, 19 iulie 2022, un membru al echipei „Law & Order: Organizated Crime” a fost ucis prin împuşcare, chiar în timpul filmărilor la cel de-al treilea sezon al serialului, conform presei internaționale.

Reprezentanții NBC şi studioului Universal Television au transmis faptul că pe platourile de filmare a fost comisă o crimă, victima fiind un membru al echipei serialului filmat în New York.

Un membru al echipei serialului „Law & Order: Organized Crime”, ucis în timpul filmărilor
„Am fost teribil de întristaţi şi şocaţi să auzim că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineaţă devreme şi a murit. Colaborăm cu forţele locale de aplicare a legii, în timp ce acestea continuă să investigheze. Suntem alături de familia şi prietenii lui şi vă cerem să le respectaţi intimitatea în aceste momente”, au transmis cei de la NBC și Universal Television.

Conform NYPD, victima era Johnny Pizarro, un bărbat de 31 de ani din Queens. Acesta era în mașină, pe o stradă din cartierul Greenpoint din Brooklyn. La ora 05:15, un necunoscut s-a apropiat de vehicul, a deschis portiera mașinii și l-a împușcat pe Pizarro, care a fost transportat la Spitalul Woodhull, acolo unde medicii au constatat decesul.

Marți, 19 iulie 2022, urmau să aibă loc filmări pentru „Law & Order: Organizated Crime”, unul dintre cele trei sezoane din „Law & Order”, transmise pe NBC. Pizzaro a mers mai devreme în zona platoului de filmare, acolo unde se ocupa de securitatea perimetrului şi de parcări, conform Adevărul.ro.

Sursa evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.