“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Comandant român, MORT si blocat de două luni pe o navă. Chinezii vor să-l arunce în mare

 

aa4381b6 8027 40d7 9d99 080a52937144 large16x9 newsalert

-Corpul neînsuflețit al unui comandant român stă de două luni în frigiderele unei nave.
-Autoritățile chineze nu vor preluarea corpului neînsuflețit, fiindu-le frică de un eventual focar de Covid-19 cu tulpina indiană.
-Medicul de bord spune că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.

Un comandant român a decedat pe data de 19 aprilie, iar de atunci corpul neînsuflețit al bărbatului se află la bordul navei VANTAGE WAVE. Potrivit autorităților, pe 15 aprilie nava ajuns în China pentru a descărca 25.000 de tone de lingouri de aluminiu, iar patru zile mai târziu, bărbatul a decedat, conform humanrightsatsea.org.

„De atunci, corpul neînsuflețit al comandantului român se află în frigiderele navei. Nava și-a continuat voiajul prin diferite porturi pentru a încerca să repatrizeze trupul neînsuflețit. A fost în Singapore, Coreea de Sud, Malaysia, Taiwan, Vietnam, Filipine și Japonia. Niciuna dintre aceste țări nu a dorit preluarea trupului comandantului”, a declarat pentru Aleph News, Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor din România.

Autoritățile chineze nu vor preluarea corpului neînsuflețit, fiindu-le frică de un eventual focar de Covid-19 cu tulpina indiană
„Au fost făcute intervenții către autoritățile din China de către consulatul român din China și de mulți alții. Echipajul navei are acum probleme cu alimentele pentru că autoritățile din China nu vor să se apropie de navă”, a continuat Adrian Mihălcioiu.

Medicul de bord spune că, cel mai probabil, acesta ar fi suferit un infarct miocardic care i-a fost fatal.

Sursa: aleph.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.