CFR reintroduce TRENURILE cu DESTINAȚII STRĂINE. Se va putea ajunge din BUCUREȘTI până în GRECIA cu TRENUL

CFR va reintroduce trenurile care ajung în Salonic și Istanbul. Acestea vor putea fi folosite începând cu 1 Iunie și până la finalul lunii Octombrie.

CFR Călători va reintroduce, din iunie, trenurile către Salonic și Istanbul, garnituri care vor circula până în octombrie. Pasagerii vor avea legături directe de la Bucureşti către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia şi retur și îşi pot rezeva deja biletele de călătorie la aceste trenuri.

O călătorie dus către Halkali/Istanbul costă aproximativ 54 euro, la vagon cuşetă cu 4 locuri. Preţurile pot varia în funcţie de cursul valutar.

Pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia în perioada 1 iunie – 1 octombrie 2018, vor putea călători între Bucureşti Nord – Salonic şi retur, o dată pe săptămână, cu plecare vineri la ora 12:45 din Bucureşti şi sosire în Salonic sâmbăta la ora 6:30.

De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate cu trenul spre Grecia şi Turcia, într-o anumită perioadă, recomandăm oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele de călătorie pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile