“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, va părăsi Terra. A stabilit și data plecării

jeff bezos

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, împreună cu fratele său mai mic Mark, vor pleca în spațiu în calitate de primi pasageri ai navei spațiale New Shepard, construit de compania Blue Origin. Miliardarul american a făcut anunțul într-o postare pe Instagram.

În mai, Jeff Bezos a anunțat că va demisiona din funcția de CEO Amazon la 5 iulie, în ziua înființării companiei. Bezos va rămâne în consiliul de administrație, dar va dedica mai mult timp altor proiecte, în special Blue Origin. „De la vârsta de cinci ani am visat să zbor în spațiu. Pe 20 iulie, voi începe această călătorie cu fratele meu. Cea mai mare aventură cu cel mai bun prieten al meu ”, a scris Bezos.

Cei doi frați vor fi însoțiți de câștigătorul licitației online, unde se va extrage un bile. De luni dimineață, prețul biletului a ajuns la 2,8 milioane de dolari, scrie CNN. Licitația se va închide în jurul datei de 12 iunie.

Dacă totul merge conform planului, Bezos va deveni primul proprietar al unei companii spațiale care va ajunge în spațiu, a precizat CNN. Miliardarul britanic Richard Branson, a cărui navă Virgin Galactic este un concurent direct al Blue Origin, planifică, de asemenea, un zbor spațial în 2021, dar data exactă este încă necunoscută.

Nava spațială New Shepard poate găzdui până la șase persoane. Nava este proiectată pentru zboruri suborbitale la o altitudine de puțin peste 100 km. Pasagerii vor petrece câteva minute în imponderabilitate, după care vor reveni pe Pământ. Nava a efectuat peste o duzină de zboruri de test de succes fără pasageri la bord, inclusiv unul în aprilie.

Sursa: dcbusiness.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.