“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Care sunt cele mai SIGURE dar si cele mai PERICULOASE oraşe din România

pericolOradea, Braşov şi Cluj-Napoca sunt oraşele cu cel mai ridicat grad de siguranţă din România. Bucureştiul e abia pe locul nouă, arată un studiu al portalul imobiliar Storia.ro asupra siguranţei vieţii în 42 de oraşe din România plus judeţul Ilfov.

La coada clasamentului este oraşul Alexandria din Telorman. Unul dintre legăturile surprinse a fost între dimensiunile localităţii, dar cele mai sigure par a fi cele de dimensiuni medii, în jurul a 300.000 de locuitori. Oraşele de până la 100.000 de locuitori sunt considerate nesigure. Însă, cea mai strânsă legătură este între nivelul de trai şi siguranţa.

Oraşele cu şomaj scăzut şi un nivel de trai ridicat sunt evident mai sigure. Şi nu ţine doar de criminalitate ci şi de resursele financiare alocate de administraţii pentru gospodărirea localităţii.

La studiu au participat peste 93.000 de persoane şi a fost efectuat în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017.

AFLA SI: Top orase periculoase din Romania: Toate detin o majoritate tiganeasca

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.