“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Când intră pensia în luna decembrie 2023

Postas 1

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus clarificări referitoare la perioada în care pensionarii și persoanele care primesc beneficii și prestații sociale vor primi sumele cuvenite.

Potrivit declarațiilor sale, pensiile vor fi distribuite prin Poșta Română până în data de 12 decembrie pentru cei care optează pentru această metodă de primire a banilor. Persoanele care își încasează pensiile pe card vor primi sumele după data de 12 decembrie.

Oprescu a subliniat că din 4 decembrie pensiile sunt în proces de plată. În intervalul 4-12 decembrie, factorii poștali au responsabilitatea de a distribui pensiile celor care optează pentru primirea banilor prin Poșta Română.

Aproximativ jumătate dintre pensionarii din România își primesc pensiile prin Poșta Română, iar banii au fost virați către această instituție către finalul lunii noiembrie, astfel încât factorii poștali să înceapă distribuirea lor începând cu începutul lunii decembrie.

În cazul celor care primesc pensiile pe card, aceștia sunt informați că vor primi sumele după data de 12 decembrie, conform obiceiului.

De asemenea, ministrul a dat asigurări că cei care beneficiază de diverse ajutoare sociale, cum ar fi alocațiile pentru copii sau indemnizațiile, vor primi banii începând cu data de 8 decembrie, conform programului stabilit.

Oprescu a subliniat că nu există motive de îngrijorare pentru acești beneficiari, deoarece sumele cuvenite vor fi distribuite la timp, conform programului obișnuit.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.