“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

BREAKING NEWS: PRINCIPELE NICOLAE victima unui ACCIDENT de ULTIMA ORA

img 38

Principele Nicolae a fost implicat într-un accident rutier, astăzi, pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul spre Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, a fost vorba despre o tamponare uşoară, rezolvată între şoferii implicaţi cu o amiabilă.

Accidentul a fost semnalat iniţial pe Facebook de şoferul maşinii cu care care s-a tamponat Principele Nicolae.

Acesta a scris pe reţeaua de socializare că Nicolae ar fi fugit de la locul accidentului, fapt infirmat de Poliţia Rutieră.

„[Va rog share – caut martorii unui accident] Acum jumatate de ora am avut parte de un tratament “regal”. Pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul catre oras, am fost lovit de aceasta masina. Lovitura minora, ca traficul era blocat, dar suficient cat sa nu mai pot deschide portbagajul. Nu am remarcat initial indoitura capotei asa sus, cautam lovitura mai jos, pe placuta de inmatriculare. Dar mi s-a sesizat de catre pasagerii masinii de pe banda alaturata, o masina rosie. Soferul BMW-ului din imagine, care ulterior s-a recomandat Nicolae de Roumanie, a spus ca el nu a cauzat aceasta paguba, ca eu aveam demult acea lovitura, ca a remarcat-o inainte sa ma loveasca, si a plecat. Acum voi face reclamatie la Politia Daune usoare, il vor cauta pe Principe, asa e procedura. Dar as avea nevoie sa ii gasesc pe martorii din masina rosie, de langa mine. Va rog, share !!!”, a scris utilizatorul Facebook.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.